Andrey написа:Мисля си, че времената, когато имаше мъжка и женска работа отдавна са в миналото. Нормално е жената ако стои по цял ден вкъщи да поддържа чиста къщата и да е приготвила вечерята, но когато и двамата са ангажирани трябва да си помагат, кой както може и с колкото може без да се делят задълженията, и все пак- мъжът винаги изхвърля боклука!
Kaya написа:Съпругът ми е страхотен и ми помага страшно много, нямаме определена работа, разбира се - само той хвърля боклука! Но ми помага, мие чиниите, прахосмукачи, мие пода, простира, дори пералнята пуска. Е не мога да го накарам да търка с препарати мивките, но и това може да стане.
silver933 написа:Kaya написа:Съпругът ми е страхотен и ми помага страшно много, нямаме определена работа, разбира се - само той хвърля боклука! Но ми помага, мие чиниите, прахосмукачи, мие пода, простира, дори пералнята пуска. Е не мога да го накарам да търка с препарати мивките, но и това може да стане.
Е, може ли такова държание, не ги експлоатирайте мъжете
Snejna написа:О, да а жените сме много лоши понякога. хем искаме мъжете да ни помагат, а после им мрънкаме, че са некадърници, щото не са го направили правилно, е познайте къде им отива желанието да помагат.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта