Lollipop написа:Tochica. Много си права! И аз смятам, че главният проблем е в нас, а не е проблемът в децата, те са чисти и невинни, ние градим и ги правим хора, така както ние преценим.
Lollipop написа:Tochica. Много си права! И аз смятам, че главният проблем е в нас, а не е проблемът в децата, те са чисти и невинни, ние градим и ги правим хора, така както ние преценим.
mix_twix написа:Има значение околната среда от хора, но все пак тея тийнове са нечии деца, ако ако са възпитавани правилно няма да бъдат лоша среда.
Ваня Стойчева написа:mix_twix написа:Има значение околната среда от хора, но все пак тея тийнове са нечии деца, ако ако са възпитавани правилно няма да бъдат лоша среда.
ТОва е тяхното общество, но като виждам провалите на децата около мен направо ме хваща страх и за моите, честно ти казвам!
Snejna написа:Не бъдете страхливи хора, не знам как може някой да се откаже от това щастие, заради факта, че може би има лоши хора и може би детето ще попие грешни представи за света. Разбира се, че ще си прави своите грешки, но това не означава, че ще стане деградиращо създание!
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта