27 Авг 2015, 10:46
s_ivelina написа:много добре действа като всеки месец в къщи се кади с тамян и се пали бяла свещ.пръскат се стайте със светена вода..както и вас самите и пиете от водата..така профилактично..успех
27 Авг 2015, 12:15
nushi.kisyova написа:s_ivelina написа:много добре действа като всеки месец в къщи се кади с тамян и се пали бяла свещ.пръскат се стайте със светена вода..както и вас самите и пиете от водата..така профилактично..успех
Виж, то това наистина е добре, но предходния коментар не го разбирам, т.е. разбирам го, но не мога да го приема. По какъв начин ти беше направена магия, с какво, някаква вещ твоя
27 Авг 2015, 12:17
само да допълня,че правих 15 дена ритуала за разваляне на магията..помогна ми..s_ivelina написа:nushi.kisyova написа:s_ivelina написа:много добре действа като всеки месец в къщи се кади с тамян и се пали бяла свещ.пръскат се стайте със светена вода..както и вас самите и пиете от водата..така профилактично..успех
Виж, то това наистина е добре, но предходния коментар не го разбирам, т.е. разбирам го, но не мога да го приема. По какъв начин ти беше направена магия, с какво, някаква вещ твоя
хожда ми е направил магията за раздяла с мъжа ми и да страдам..сънувах черно куче ,че влиза в дома ми.и след това започнаха да ми гърмят крушките в дома,като лично светвах лампите и гърмяха след мен,ставаха на сол след мен...бях се побъркала,и започнаха големите ядове,кавги,проблеми..и страхове..то чудо беше....беше ад....търсих начин и намерих,как да разваля тази турска черна магия..и успях благодарение на човек които разбираше от тези неща.сега всичко е наред в дома ми и семейството...по спокойна съм...психически ,а бях на хапчета...и само плачех...това е..общо взето.та аз вярвам на тези неща..искам не искам...и на мен се случи..
27 Авг 2015, 12:34
27 Авг 2015, 14:45
dejavu написа:s_ivelina радвам се, че всичко е приключило навреме по най-добрия за теб и семейството ти начин! И аз вярвам в тези магии, които се правят при ходжите, един приятел едва не си отиде от такава, една луда жена му я беше сътворилаНо мисля, че това е страшното, т.е. този вид магии, всичко останало са врели-некипели.
27 Авг 2015, 15:19
s_ivelina написа:dejavu написа:s_ivelina радвам се, че всичко е приключило навреме по най-добрия за теб и семейството ти начин! И аз вярвам в тези магии, които се правят при ходжите, един приятел едва не си отиде от такава, една луда жена му я беше сътворилаНо мисля, че това е страшното, т.е. този вид магии, всичко останало са врели-некипели.
магии съществуват,вярваме или не.
човека ми каза,че щом развалиш магията,тя се връща обратно там където и който ти е изпратил..сега от време на време пръскам дома си със светена вода,паля църковна свещ и обикалям стаите с нея..а бялата свещ чисти лошата енергия в дома,моя ритуал беше с бяла свещ.
28 Авг 2015, 08:19
dejavu написа:s_ivelina написа:dejavu написа:s_ivelina радвам се, че всичко е приключило навреме по най-добрия за теб и семейството ти начин! И аз вярвам в тези магии, които се правят при ходжите, един приятел едва не си отиде от такава, една луда жена му я беше сътворилаНо мисля, че това е страшното, т.е. този вид магии, всичко останало са врели-некипели.
магии съществуват,вярваме или не.
човека ми каза,че щом развалиш магията,тя се връща обратно там където и който ти е изпратил..сега от време на време пръскам дома си със светена вода,паля църковна свещ и обикалям стаите с нея..а бялата свещ чисти лошата енергия в дома,моя ритуал беше с бяла свещ.
Ритуалът ти за разваляне е бил с бяла свещ, така ли?А отделно и аз това го правя вкъщи, но по-рядко, с тамяна и църковната свещ, а тази бялата откъде се купува и какво й е по-специалното?
28 Авг 2015, 10:07
28 Авг 2015, 10:47
Monika_Spasova написа:Не знам с какви хора се събирате, че ви правят магии. Аз смятам, че това по-скоро е измислица, отколкото реалност. Не съм срещала някой, който би искал да ми навреди по такъв начин.
28 Авг 2015, 11:38