Опитвали ли сте да разваляте магии?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Опитвали ли сте да разваляте магии?

Мнениеот s_ivelina » 28 Авг 2015, 11:51

Pipilota написа:И аз не вярвам,но наистина има хоря за всичко и не се знае от къде може да дойде белята,за съжаление. По-добре с едно на ум,отколкото много да мислим,че нещо няма да ни се случи.

mnogo si prawa..винаги трябва да сме с едно наум..
s_ivelina

Мнениеот Pipilota » 28 Авг 2015, 16:54

Така е, въпреки че не вярвам, бих имала едно на ум в ситуация като твоята. Наистина на никой не можем да имаме вяра.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот s_ivelina » 29 Авг 2015, 17:38

Pipilota написа:Така е, въпреки че не вярвам, бих имала едно на ум в ситуация като твоята. Наистина на никой не можем да имаме вяра.

така е....в днешно време хората се озлобиха...
s_ivelina

Мнениеот m0n4eto » 31 Авг 2015, 11:58

те хората са си злобни, ама какво общо има това с магии боже боже
Аватар
m0n4eto

Мнениеот Lollipop » 31 Авг 2015, 12:14

m0n4eto написа:те хората са си злобни, ама какво общо има това с магии боже боже

Някои вярват, че може да ти причинят нещо по незнайни начини, аз не съм много вярваща, но пък не отричам това, което си мислят хората, всеки има право на мнение. ;)
Аватар
Lollipop

Мнениеот BeenieGal » 02 Мар 2017, 16:28

m0n4eto написа:те хората са си злобни, ама какво общо има това с магии боже боже

Някои и до такива глупости прибягват, само и само да навредят. Откачени колкото искаш.
Аватар
BeenieGal

Мнениеот miglena.kostowa » 04 Мар 2017, 11:06

Здравейте!От миналата година насам все нещастия сполетяват семейството ми,не знам ден в който да нямаме лоши новини пропадаме като в дупка..не знам какво да си мисля вече..Искам да попитам познавате ли човек при който да отида,но от тези дето като седнеш при тях и всичко ти казват без да питат,дали имаш магия,къде е тя в къщата ти и т.н. Чувала съм че ходжи развалят магии,но не знам вярва ли ми се.Майка ми преди време ходи при една жена която позна за всичко което се случи или поне за сестра ми и за мен до някъде наистина се случиха така нещата както каза тя,и за магията позна че е в торбичка на едно място в къщата ни и действително имаше торбичка там с разни неща. За съжаление жената е починала. Моял ви ако знаете за такива хора пищете ми.
miglena.kostowa

Мнениеот s_ivelina » 13 Мар 2017, 19:59

Как мога да изтрия всички мои коментари тук в форума ?
s_ivelina

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси