Опитвали ли сте да разваляте магии?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Опитвали ли сте да разваляте магии?

Мнениеот nushi.kisyova » 27 Авг 2015, 10:46

s_ivelina написа:много добре действа като всеки месец в къщи се кади с тамян и се пали бяла свещ.пръскат се стайте със светена вода..както и вас самите и пиете от водата..така профилактично..успех

Виж, то това наистина е добре, но предходния коментар не го разбирам, т.е. разбирам го, но не мога да го приема. По какъв начин ти беше направена магия, с какво, някаква вещ твоя :?:
nushi.kisyova

Мнениеот s_ivelina » 27 Авг 2015, 12:15

nushi.kisyova написа:
s_ivelina написа:много добре действа като всеки месец в къщи се кади с тамян и се пали бяла свещ.пръскат се стайте със светена вода..както и вас самите и пиете от водата..така профилактично..успех

Виж, то това наистина е добре, но предходния коментар не го разбирам, т.е. разбирам го, но не мога да го приема. По какъв начин ти беше направена магия, с какво, някаква вещ твоя :?:

хожда ми е направил магията за раздяла с мъжа ми и да страдам..сънувах черно куче ,че влиза в дома ми.и след това започнаха да ми гърмят крушките в дома,като лично светвах лампите и гърмяха след мен,ставаха на сол след мен...бях се побъркала,и започнаха големите ядове,кавги,проблеми..и страхове..то чудо беше....беше ад....търсих начин и намерих,как да разваля тази турска черна магия..и успях благодарение на човек които разбираше от тези неща.сега всичко е наред в дома ми и семейството...по спокойна съм...психически ,а бях на хапчета...и само плачех...това е..общо взето.та аз вярвам на тези неща..искам не искам...и на мен се случи..
s_ivelina

Мнениеот s_ivelina » 27 Авг 2015, 12:17

s_ivelina написа:
nushi.kisyova написа:

хожда ми е направил магията за раздяла с мъжа ми и да страдам..сънувах черно куче ,че влиза в дома ми.и след това започнаха да ми гърмят крушките в дома,като лично светвах лампите и гърмяха след мен,ставаха на сол след мен...бях се побъркала,и започнаха големите ядове,кавги,проблеми..и страхове..то чудо беше....беше ад....търсих начин и намерих,как да разваля тази турска черна магия..и успях благодарение на човек които разбираше от тези неща.сега всичко е наред в дома ми и семейството...по спокойна съм...психически ,а бях на хапчета...и само плачех...това е..общо взето.та аз вярвам на тези неща..искам не искам...и на мен се случи..
само да допълня,че правих 15 дена ритуала за разваляне на магията..помогна ми..
s_ivelina

Мнениеот dejavu » 27 Авг 2015, 12:34

s_ivelina радвам се, че всичко е приключило навреме по най-добрия за теб и семейството ти начин! И аз вярвам в тези магии, които се правят при ходжите, един приятел едва не си отиде от такава, една луда жена му я беше сътворила :shock: Но мисля, че това е страшното, т.е. този вид магии, всичко останало са врели-некипели.
dejavu

Мнениеот s_ivelina » 27 Авг 2015, 14:45

dejavu написа:s_ivelina радвам се, че всичко е приключило навреме по най-добрия за теб и семейството ти начин! И аз вярвам в тези магии, които се правят при ходжите, един приятел едва не си отиде от такава, една луда жена му я беше сътворила :shock: Но мисля, че това е страшното, т.е. този вид магии, всичко останало са врели-некипели.

магии съществуват,вярваме или не.
човека ми каза,че щом развалиш магията,тя се връща обратно там където и който ти е изпратил..сега от време на време пръскам дома си със светена вода,паля църковна свещ и обикалям стаите с нея..а бялата свещ чисти лошата енергия в дома,моя ритуал беше с бяла свещ.
s_ivelina

Мнениеот dejavu » 27 Авг 2015, 15:19

s_ivelina написа:
dejavu написа:s_ivelina радвам се, че всичко е приключило навреме по най-добрия за теб и семейството ти начин! И аз вярвам в тези магии, които се правят при ходжите, един приятел едва не си отиде от такава, една луда жена му я беше сътворила :shock: Но мисля, че това е страшното, т.е. този вид магии, всичко останало са врели-некипели.

човека ми каза,че щом развалиш магията,тя се връща обратно там където и който ти е изпратил..сега от време на време пръскам дома си със светена вода,паля църковна свещ и обикалям стаите с нея..а бялата свещ чисти лошата енергия в дома,моя ритуал беше с бяла свещ.

Ритуалът ти за разваляне е бил с бяла свещ, така ли? :roll: А отделно и аз това го правя вкъщи, но по-рядко, с тамяна и църковната свещ, а тази бялата откъде се купува и какво й е по-специалното? :roll:
dejavu

Мнениеот s_ivelina » 28 Авг 2015, 08:19

dejavu написа:
s_ivelina написа:

Ритуалът ти за разваляне е бил с бяла свещ, така ли? :roll: А отделно и аз това го правя вкъщи, но по-рядко, с тамяна и църковната свещ, а тази бялата откъде се купува и какво й е по-специалното? :roll:

бялата свещ се купува от левчето..домашните употреби,тя служи за пречистване от лошата енергия и може би и за магии,понеже аз правих ритуала с такава свещ.човека който ми каза,че имам магия и ми каза този ритуал е християнин като нас..
s_ivelina

Мнениеот Monika_Spasova » 28 Авг 2015, 10:07

Не знам с какви хора се събирате, че ви правят магии. Аз смятам, че това по-скоро е измислица, отколкото реалност. Не съм срещала някой, който би искал да ми навреди по такъв начин.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот s_ivelina » 28 Авг 2015, 10:47

Monika_Spasova написа:Не знам с какви хора се събирате, че ви правят магии. Аз смятам, че това по-скоро е измислица, отколкото реалност. Не съм срещала някой, който би искал да ми навреди по такъв начин.

и аз не вярвах в тези неща,но има си хора за всичко.
s_ivelina

Мнениеот Pipilota » 28 Авг 2015, 11:38

И аз не вярвам,но наистина има хоря за всичко и не се знае от къде може да дойде белята,за съжаление. По-добре с едно на ум,отколкото много да мислим,че нещо няма да ни се случи.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси