Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как се справяте с болките в гърба, когато го чувствате изморен?

25 Ное 2014, 09:58

Работя по цял ден на бюро и тези болки са ми много познати, гледам да се раздвижвам от време на време, обаче да си призная не ми помага особено, спането по гръб от друга страна много добре отпуска мускулите ми ;)

26 Ное 2014, 11:35

За да не се схваща гърба, смятам, че е добре да се протягаш по често, а когато ми се случи такова отмаляване, предпочитам да легна на пода или нещо твърдо и използвам едно упражнение от йогата, лягаш по гръб, свиваш единия крак в коляното и се опитваш да докоснеш пода, като затваряш коляното към другия крак и се стремиш двете ти ръце да останат на пода, отворени встрани :idea: надявам се да съм помогнала!

Re: С гимнастика можем да подобрим или да влошим болките в гърба и кръста?

03 Дек 2014, 17:42

И аз се доверявам само на специалист или пък поне на някой масажист ;)

Re: С гимнастика можем да подобрим или да влошим болките в гърба и кръста?

04 Дек 2014, 16:34

Мисля, че би било полезно, отколкото вредно! :)

09 Дек 2014, 11:41

Mauritius написа:За да не се схваща гърба, смятам, че е добре да се протягаш по често, а когато ми се случи такова отмаляване, предпочитам да легна на пода или нещо твърдо и използвам едно упражнение от йогата, лягаш по гръб, свиваш единия крак в коляното и се опитваш да докоснеш пода, като затваряш коляното към другия крак и се стремиш двете ти ръце да останат на пода, отворени встрани :idea: надявам се да съм помогнала!

Е, казвам ти, че нищо не разбрах :))

09 Дек 2014, 17:53

карам мъжът ми да ме масажира, много отпускащо действа :Р :oops:

08 Яну 2015, 15:20

Имам натоварена работа и затова веднъж в месеца и аз като дамите давам 20лв. за лични нужди, но не за маникюр, а за масаж. :)

09 Яну 2015, 15:28

Много добре ми се отразява лежането по гръб, най-бързо ми минава гърба ;)

12 Яну 2015, 13:14

Мен ме боли гърба, защото сега спя на едно неудобно легло и в офиса стоя точно до вратата и като я оставят отворена и ми духа в кръста и кривото легло, после съм като разглобена. Болката не е силна, но е неприятна :(

13 Яну 2015, 11:26

luchia@marco написа:И на мен ми се е случвало, за щастие не е постоянно, но е факт, който много ме мори, в момента се опитвам да раздвижвам повече мускулите на гърба, опитвам се да стягам и отпускам по-често, а също и се протягам се много, по този начин смятам, че при мен се регулира болката :!:

Представяш ли си в някоя банка да започнеш да се разтягаш? :lol: :lol: :lol:
Аз поне имам динамична работа и не ми се налага да се разтягам, а се надявам да имам възможност да си поседна малко. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 9