Гимнастика срещу болките в гърба, кръста, краката и ставите

Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове

Re: Рефлекторните упражнения помагат ли и при болки в гърба?

Мнениеот S_Milenska » 23 Фев 2015, 13:49

Страхотно звучи, а дали е истина там вече не знам, трябва да пробвам, аз имам много проблеми с гърба, ще се поинтересувам повече. Благодарско! :)
Аватар
S_Milenska

Re: С гимнастика можем да подобрим или да влошим болките в гърба и кръста?

Мнениеот Anka » 22 Апр 2015, 11:21

Аз страдам от сега от болки в гърба, а съм още млада, дали наистина е удачно да се правят упражнения, има ли значение сутринта или вечерта ги правя :)
Аватар
Anka

Мнениеот Ваня Стойчева » 22 Апр 2015, 12:18

Anka написа:Аз страдам от сега от болки в гърба, а съм още млада, дали наистина е удачно да се правят упражнения, има ли значение сутринта или вечерта ги правя :)

Няма да си навредиш изобщо! :) От скоро правя упражнения всяка сутрин, защото сутрин се чувствам по-надъхана, а вечер вече ме и мързи :))
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Локумът » 22 Апр 2015, 13:38

Карайте мъжете ви да ви масажират рано сутрин и няма да имате проблеми с гърба ;)
Аватар
Локумът

Re: Как да се избавим от болките в кръста,гърба,врата и ...

Мнениеот Slavena » 23 Апр 2015, 20:02

Уж се имам за млада, а вече страдам от болки, не знам как може да се отърва от тях. :((
Slavena

Мнениеот rabotnata pchela » 24 Апр 2015, 07:01

Ако положението е станало чак такова, най-вероятно имаш шипове, а за тях спасение няма. :( Ще гледаш да не се застояваш много.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот YoLindi » 07 Май 2015, 13:19

Това са си точно разгряващите упражнения при УШУ, наистина не са сложни, но ме дразни факта, че се представят като лечебни и едва ли не са кой знае какво, а хората преди това е било начинът за правилнозапочване на деня, не като нас с кафе и цигари :!:
YoLindi

Мнениеот Elica » 08 Май 2015, 14:15

YoLindi написа:Това са си точно разгряващите упражнения при УШУ, наистина не са сложни, но ме дразни факта, че се представят като лечебни и едва ли не са кой знае какво, а хората преди това е било начинът за правилнозапочване на деня, не като нас с кафе и цигари :!:

Брей, не знаех, но няма лошо и в започването на деня с кафе, хората преди са били активни, сега сме мързели :)
Аватар
Elica

Re: Как се справяте с болките в гърба, когато го чувствате изморен?

Мнениеот Rali_hr » 27 Окт 2015, 14:22

Alexandrina написа:Неправилната стойка пред компютъра ми донеса болки в целия гръб. Личната лекар и каза на всеки час да имам поне 5 минути ставане и раздвижване. Посъветваме и всяка сутрин да се разтягам с някакви елементарни движения, каквито правихме по физическо едно време.

Аз вече се и изкривих от стоене на компютъра, освен болките, то вече съм и гърбава и направо не знам как да се спася от това :(
Аватар
Rali_hr

Re: Как се справяте с болките в гърба, когато го чувствате изморен?

Мнениеот Snejna » 23 Ное 2015, 16:11

Rali_hr написа:Мен ме боли гърба, защото сега спя на едно неудобно легло и в офиса стоя точно до вратата и като я оставят отворена и ми духа в кръста и кривото легло, после съм като разглобена. Болката не е силна, но е неприятна :(

Това е най-гадното, а удобния сън е изключително важен за здравето на тялото. :(
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Фитнес и кардио активност