Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
23 Фев 2015, 13:49
Страхотно звучи, а дали е истина там вече не знам, трябва да пробвам, аз имам много проблеми с гърба, ще се поинтересувам повече. Благодарско!
22 Апр 2015, 11:21
Аз страдам от сега от болки в гърба, а съм още млада, дали наистина е удачно да се правят упражнения, има ли значение сутринта или вечерта ги правя
22 Апр 2015, 12:18
Anka написа:Аз страдам от сега от болки в гърба, а съм още млада, дали наистина е удачно да се правят упражнения, има ли значение сутринта или вечерта ги правя

Няма да си навредиш изобщо!

От скоро правя упражнения всяка сутрин, защото сутрин се чувствам по-надъхана, а вечер вече ме и мързи

)
22 Апр 2015, 13:38
Карайте мъжете ви да ви масажират рано сутрин и няма да имате проблеми с гърба
23 Апр 2015, 20:02
Уж се имам за млада, а вече страдам от болки, не знам как може да се отърва от тях.

(
24 Апр 2015, 07:01
Ако положението е станало чак такова, най-вероятно имаш шипове, а за тях спасение няма.

Ще гледаш да не се застояваш много.
07 Май 2015, 13:19
Това са си точно разгряващите упражнения при УШУ, наистина не са сложни, но ме дразни факта, че се представят като лечебни и едва ли не са кой знае какво, а хората преди това е било начинът за правилнозапочване на деня, не като нас с кафе и цигари
08 Май 2015, 14:15
YoLindi написа:Това са си точно разгряващите упражнения при УШУ, наистина не са сложни, но ме дразни факта, че се представят като лечебни и едва ли не са кой знае какво, а хората преди това е било начинът за правилнозапочване на деня, не като нас с кафе и цигари

Брей, не знаех, но няма лошо и в започването на деня с кафе, хората преди са били активни, сега сме мързели
27 Окт 2015, 14:22
Alexandrina написа:Неправилната стойка пред компютъра ми донеса болки в целия гръб. Личната лекар и каза на всеки час да имам поне 5 минути ставане и раздвижване. Посъветваме и всяка сутрин да се разтягам с някакви елементарни движения, каквито правихме по физическо едно време.
Аз вече се и изкривих от стоене на компютъра, освен болките, то вече съм и гърбава и направо не знам как да се спася от това
23 Ное 2015, 16:11
Rali_hr написа:Мен ме боли гърба, защото сега спя на едно неудобно легло и в офиса стоя точно до вратата и като я оставят отворена и ми духа в кръста и кривото легло, после съм като разглобена. Болката не е силна, но е неприятна :(
Това е най-гадното, а удобния сън е изключително важен за здравето на тялото. :(