Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
17 Окт 2018, 20:13
Вярвам много силно, че тичането и изобщо някаква физичекса дейност могат да те накрат да си починеш, да се заредиш с енергия, тялото ти да се раздвижи.
Но това не е за мен, аз не мога да спортувам, имам кг в плюс, което предизвиква даже коментари отстрани, а вкъщи нямам мотивация. Кефя се на хората, които бягат, просто виждаш как си изчистват ума в този момент.
14 Ное 2018, 11:36
Когато спортувам се чувствам сякаш се освобождавам от всичкото напрежение от деня. Олеква ми просто. Може физически да се уморявам, но емоционално се презареждам. Затова спорта е като наркотик за някои хора.
30 Ное 2018, 21:24
И аз се опитах сутрин да тичам, както другите хора, но много ми се разлива кафето, вчера си изтървах баничката. Че така де, тичането не е моето нещо за справяне с напрежениет, но чистенето много ми помага. Така че тичащи напълно ви разбирам! Всеки си търси начини за бягство от действителността.
10 Апр 2019, 10:06
По принцип, доколкото знам, при бягане са много важни маратонките. Има такива, които са с по-мека и "пружинираща" подметка, за да не се натъртва стъпалото. Също така е важно да се приземяваме на предната част на стъпалото, а не на цялото. Така по-плавно се поема тежестта.
И друго много важно нещо е да не се тича, ако имате много излишни килограми, защото ще останете без стави.