Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
24 Авг 2015, 16:23
За себе си установих, че клековете са майката на хубавото и стегнато бразилче, нищо друго!
24 Авг 2015, 16:26
Да бе, с клековете ти растат и краката, което е ужасно грозно! По-добре е да се правят упражнения с вдигането на крак назад, от поза на 4 крака!
24 Авг 2015, 21:48
Не знам какъв е тоя бански, ама да ти се загуби банския на малкото дупе, ми се струва, че дупето хич няма да е малко!
25 Авг 2015, 11:29
Pipilota написа:Не знам какъв е тоя бански, ама да ти се загуби банския на малкото дупе, ми се струва, че дупето хич няма да е малко!

Абе Пипи, пак нищо не си прочела

дупето й се губи в банския, не обратно
25 Авг 2015, 15:32
luchia@marco написа:Pipilota написа:Не знам какъв е тоя бански, ама да ти се загуби банския на малкото дупе, ми се струва, че дупето хич няма да е малко!

Не мисля, че има достатъчно ефективни упражнения, които да развиват само дупето, по простата причина, че няма как да не участват краката
27 Авг 2015, 14:06
MGB написа:luchia@marco написа:Pipilota написа:Не знам какъв е тоя бански, ама да ти се загуби банския на малкото дупе, ми се струва, че дупето хич няма да е малко!

Не мисля, че има достатъчно ефективни упражнения, които да развиват само дупето, по простата причина, че няма как да не участват краката

Моето ефективно упражнение на устата разви каквото се сетите, не само дупето, да знаете, че не там е работата,

вече си имам от всичко!
06 Мар 2017, 19:51
Здравей, на мен лично
тази статия ми помогна изключително много, надявам се да помогне и на теб :)
16 Авг 2019, 08:59
Има едно упражнение, мисля, че се нарича "мост глутеус". Супер ефикасно е и не изисква нито уред, нито подготовка.
Ето:
- Прикачени файлове
-

- size320sq-exercise11682.png (145.13 KiB) Прегледано 2150 пъти