С какви упражнения да изваем красиво кръгло и повдигнато дупе?

Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове

С какви упражнения да изваем красиво кръгло и повдигнато дупе?

Мнениеот Nightmare » 14 Ное 2013, 14:58

Хубавата новина е, че модата на сплесканите дупета отмина, лошата, че моето започва да се сплесква от работата в офис. Искам да извая само дупето си, понеже краката ми са слаби, не искам да им правя някакви мускули, защото веднага ще си проличат.

Преди известно време си купихме кардио тренажор, който започнах да използвам все по-често, но не зная дали би ми свършил работа, за да повдигна дупето си и да го направя кръгло?

Явно обаче само това не помага, имам нужда от нещо друго, например от упражненията, които публикуват женските списания.

Дайте изпитани упражнения, с което да си изваем кръгло и повдигнато дупе! Всъщност може ли да стане това само с тренировки и упражнения, може ли да не се включва хирургическа намеса?!
Nightmare

Re: Как да изваем кръгло и повдигнато дупе?

Мнениеот ivoblinc » 14 Ное 2013, 15:04

Най-добре е да поговориш с фитнес инструктор, вместо да се мъчиш сама вкъщи и пак да няма ефект. Отдели малко време за себе си във фитнес залата, щом искаш да си във форма и там ще те насочат как и по колко, за да изглеждаш както искаш! :)
ivoblinc

Мнениеот Radoslav88 » 20 Ное 2013, 10:34

Само ще ти кажа, че за да ти се "повдигне" дупето е нужно да качиш мускул, а това става само чрез тренировки. Обаче когато качваш мускули тялото качва навсякъде, така че не се плаши. Друго много важно нещо е храненето и движението през останалата част на деня - Не си мисли, че като ходиш за 1 час във фитнеса и си свършила цялата работа. Тренировките вкъщи едва ли биха дали така желания ефект затова се насочи към тренировки с тежести и кардио тренировки.
Radoslav88

Мнениеот Nightmare » 21 Ное 2013, 16:46

Radoslav88 написа:Само ще ти кажа, че за да ти се "повдигне" дупето е нужно да качиш мускул, а това става само чрез тренировки. Обаче когато качваш мускули тялото качва навсякъде, така че не се плаши. Друго много важно нещо е храненето и движението през останалата част на деня - Не си мисли, че като ходиш за 1 час във фитнеса и си свършила цялата работа. Тренировките вкъщи едва ли биха дали така желания ефект затова се насочи към тренировки с тежести и кардио тренировки.

Не зная дали тренираш, но се допитвам до теб, ако тренировката протече на два етапа - сутрин кардио, вечер тежести, ще има ли същият ефект?
Що се отнася за движение през останалата част на деня - просто невъзможно, такава е работата ми. Иначе, смея да кажа, че се храня сравнително здравословно, не ям джънк фууд и други подобни, старая се!
Nightmare

Мнениеот choki_moki » 09 Дек 2013, 18:54

По принцип това ти е най-добрият вариант, кардио сутрин и тежести вечер. За дупето има няколко много хубави упражнения които можеш да погледнеш: ритници (те са няколко вида), повдигане на тази от легнало положение по гръб (аз го правя с един диск от 10 кг), повдигане на кратата от легнало положение по корем (Аз го правя на лежанка). Хубаво упражнение за дупе е степера и качването на стълби. А за горенето на мазнините в тази област препоръчвам Йохимбине. Поне на мен много ми помага, защото загрява тялото и усещаш леко парене особено като си направил няколко серии от въпросните упражнения.
Аватар
choki_moki

С какви упражнение мога да изваям красиво дупе?

Мнениеот Bambaa » 27 Ное 2014, 16:33

Казано честно, това си ми е идеална за красиво и стегнато женско дупе!
women-ocean.jpg
women-ocean.jpg (23.74 KiB) Прегледано 3905 пъти
Доста отдавна се опитвам да постигна нещо подобно, но разбира се е трудно.

Опитвала съм с различно упражнения, които не дадоха кой знае какъв ефект, но и няма как да очаквам точно тези резултати, все пак структурата на тялото ми е различна, спрямо девойчето от снимката :D

Иска ми се да получа съвети от тези от вас, които са извайвали стегнато и красиво дупе с упражнения, които могат да се правя вкъщи.
Правила съм един от най-разпространените, но странното е, че от тях не усещах голямо напрежение и то точно в дупето :|
Аватар
Bambaa

Re: С какви упражнение мога да изваям красиво дупе?

Мнениеот julianne » 27 Ное 2014, 16:42

Според мен трябва някаква комбинация да се направи от упражнения, за да се направи такова дупе, иначе едно-две ще е трудна работа! :| отиди по-добре при инструктор да ти направи програма ;)
julianne

Мнениеот enigma » 27 Ное 2014, 23:52

Най-ефективните упражнения са squat, wall sit и lunge за стягане и повдигане на дупето + подходящ режим на хранене ако искаш и да свалиш мазнинка (ако имаш такава ). Потърси в гугъл за 30 дневни режими свързани с тези упражнения и ще видиш и снимки със съответната промяна на много хора благодарение на тези упражнения. Дано съм била полезна и да имат ефект и при теб :)
enigma

Мнениеот Elica » 28 Ное 2014, 16:03

Трябва и аз да стегна дупето за сватбата :) :oops: Ще пробвам упражненията и ще ги потърся тези 30 дневни програми!
Аватар
Elica

Как да си направя бразилско дупе?

Мнениеот magda » 24 Авг 2015, 16:21

Много ми се иска да имам бразилско дупе, а моето е едно такова малко и нямам много маса на него. Сега си купих един бански по интернет и като го обух се изплаших, изглеждам ужасно преди не зная как така съм си купувала нормални бански ама с този е трагедия, дупето ми се губи в банския и изглеждам сякаш нямам :|
4743.jpg
4743.jpg (14.36 KiB) Прегледано 1824 пъти
Не зная дали не съм тежък случай и дали някога ще мога да си направя бразилско дупе, ама много ми се иска :idea: Според вас кои са най-подходящите упражнения, за да си направя бразилско дупе и може ли от кльощави дупета да стане такова каквото искам :roll:
magda

Следваща

Назад към Фитнес и кардио активност