13 Яну 2016, 10:47
Anka написа:Интересно за едно дете на 1,6г. как точно го учиш на възпитание, моля ти се.
13 Яну 2016, 15:08
PasDeDeux написа:=
Ние говорим за едно нормално дете, в крайна сметка, не за хиперактивни или такива, които имат някакви сериозни пропуски във възпитанието, то на такива и усмирителна риза да им сложиш, пак ще им е малко.
01 Мар 2016, 16:10
07 Мар 2016, 18:02
black написа:За един рожден ден на моя син купих голям брой балони и на опаковката отвън пишеше, че са забранени за деца под 7 години. Много се зачудих, нали децата се кефят на балони и заради тях ги купуваме. Като се зачетох по-подробно, разбрах, че е забранено да ги надуват, да не би да ги глътнат или да се задавят.
12 Мар 2016, 15:53
rabotnata pchela написа:black написа:За един рожден ден на моя син купих голям брой балони и на опаковката отвън пишеше, че са забранени за деца под 7 години. Много се зачудих, нали децата се кефят на балони и заради тях ги купуваме. Като се зачетох по-подробно, разбрах, че е забранено да ги надуват, да не би да ги глътнат или да се задавят.
Нормално, ти да не мислиш, че надути са опасни.![]()
![]()
![]()
15 Мар 2016, 15:28
fairy написа:rabotnata pchela написа:black написа:За един рожден ден на моя син купих голям брой балони и на опаковката отвън пишеше, че са забранени за деца под 7 години. Много се зачудих, нали децата се кефят на балони и заради тях ги купуваме. Като се зачетох по-подробно, разбрах, че е забранено да ги надуват, да не би да ги глътнат или да се задавят.
Нормално, ти да не мислиш, че надути са опасни.![]()
![]()
![]()
Опасни сакато се спука, може да предизвика сърцебиене
22 Мар 2016, 10:51
20 Апр 2016, 11:38
mamina написа:Аз по-скоро се притеснявам не от качеството им или от какво са направени. Малко ми е притеснено като виждам, че синът ми все залита към оръжията. Играчки, но оръжия. Знам, че момчетата ги влече това, но имам чувството, че може да му повлияе занапред да стане агресивен и войнствен.
20 Апр 2016, 12:04
Kaya написа:mamina написа:Аз по-скоро се притеснявам не от качеството им или от какво са направени. Малко ми е притеснено като виждам, че синът ми все залита към оръжията. Играчки, но оръжия. Знам, че момчетата ги влече това, но имам чувството, че може да му повлияе занапред да стане агресивен и войнствен.
На мен това ми се вижда огромна глупост. Видиш ли, няма да има играчки оръжия и ще е много добро дете, няма да ходи на бойни изкуства, или на друг спорт, свързан с подобни неща, за да не стане агресивно. Но може вкъщи да си играе на някакви други неща, това е мило и кротко. Какво значение има?!? Мисля, че твърде глупави смятаме нашите деца.
20 Апр 2016, 12:42