Pipilota написа:Сега се сещам имаше една картинка в 9gag, Countra strike vs. Tetris. Ако играеш игри с насилие, ставаш убиец, а ако играеш тетрис ставаш ли архитект?

Pipilota написа:Сега се сещам имаше една картинка в 9gag, Countra strike vs. Tetris. Ако играеш игри с насилие, ставаш убиец, а ако играеш тетрис ставаш ли архитект?
balsam написа:Вярно, че скейтбордът не влиза много в представата за играчка, но за сина ми е това. Винаги съм се притеснявала, когато е с него. Само като си представя разбити колене и пукната глава и зле ми става.
Lisica написа:Според мен, за да повлияе някоя игра или играчка по някакъв подобен начин, то в самото си съзнание и като цяло, детето трябва да е сбъркано. Здравомислещ човек, осъзнаващ кое е добро и кое е лошо не би тръгнал да убива, само защото е имал пистолет като дете. Аз съм стреляла с истинско оръжие, като малка дори и аз като момиче имах от онея пистолети със сачмите, които пукаха. Сега да ви призная не се виждам как убивам дори и хлебарка, камо ли прасе и да се къпя в кръвта му!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта