Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои играчки смятате за опасни за вашето дете?

20 Апр 2016, 15:44

Pipilota написа:Сега се сещам имаше една картинка в 9gag, Countra strike vs. Tetris. Ако играеш игри с насилие, ставаш убиец, а ако играеш тетрис ставаш ли архитект? :lol:

:rolling: :rolling: :rolling: Много вярно! Да си призная, като дете, пораснало в ерата на CS Мога да кажа, че не познавам нито един убиец. Онзи ден една позната ми обясняваше колко е погрешно едва ли не, че детето ми ходи на боен спорт и подобни глупости. :) Викам да, по-добре да е някой льольо, който Стои тихичко. Но иначе нека да има казарма, там цялата институция цепи от акъл, но нека децата не спортуват такива неща, нека да не знаят какво е пушка. просто мога да кажа едно - WTF!?!

21 Апр 2016, 10:53

Чак такива залитания не бива. Бойните спортове са философия, дисциплина - какво лошо има в това? Ако ги ползваш да се перчиш и да налагаш другите, това е друг въпрос. За това не ти е нужно специално да знаеш карате. Всичко е до акъла, като по-малки сме играли денонощно такива игри, а не забелязвам това да е промило мозъка ми.

21 Апр 2016, 13:27

Според мен, за да повлияе някоя игра или играчка по някакъв подобен начин, то в самото си съзнание и като цяло, детето трябва да е сбъркано. Здравомислещ човек, осъзнаващ кое е добро и кое е лошо не би тръгнал да убива, само защото е имал пистолет като дете. Аз съм стреляла с истинско оръжие, като малка дори и аз като момиче имах от онея пистолети със сачмите, които пукаха. Сега да ви призная не се виждам как убивам дори и хлебарка, камо ли прасе и да се къпя в кръвта му!

22 Апр 2016, 11:32

Вярно, че скейтбордът не влиза много в представата за играчка, но за сина ми е това. Винаги съм се притеснявала, когато е с него. Само като си представя разбити колене и пукната глава и зле ми става :shock: .

22 Апр 2016, 15:15

balsam написа:Вярно, че скейтбордът не влиза много в представата за играчка, но за сина ми е това. Винаги съм се притеснявала, когато е с него. Само като си представя разбити колене и пукната глава и зле ми става :shock: .

А защо не използвате наколенки и каска, след като още не станал добър? Аз обожавам екстремните спортове, защото много ме е страх от тях. Много насърчавам децата ми да карат бързо колело, да карат скейтборд, ролери ида са добри! :) Травмите са преодолими с хубава каска и наколенки! :)

27 Апр 2016, 14:34

Всичко може да се случи и задължително каската и наколенките трябва да са в екипировката. Щом като можеш да предотвратиш по някакъв начин лошото, трябва да го направиш.

01 Юни 2016, 14:23

Lisica написа:Според мен, за да повлияе някоя игра или играчка по някакъв подобен начин, то в самото си съзнание и като цяло, детето трябва да е сбъркано. Здравомислещ човек, осъзнаващ кое е добро и кое е лошо не би тръгнал да убива, само защото е имал пистолет като дете. Аз съм стреляла с истинско оръжие, като малка дори и аз като момиче имах от онея пистолети със сачмите, които пукаха. Сега да ви призная не се виждам как убивам дори и хлебарка, камо ли прасе и да се къпя в кръвта му!

Точно, трябва доста да го хапят комарите, че да тръгнеш да обвиняваш все в нещо някакви подобни неща като игри :)

01 Юни 2016, 14:59

Всякакви опасни играчки има, но най-опасни са китайските боклуци. Искат всички да са презадоволени, без значение дали е китайско илине, дали е качествено, как е боядисано, колкобързо ще се развали. Важното е да го има и да е евтино.

01 Юни 2016, 15:49

Все пак май най-опасни остават колелете, скейтове, ролери, тротинетки. Все пак децата могат да паднат, а често родителите пренебрегват безопасността.

01 Юни 2016, 16:05

Рядко виждам деца оборудвани с каски и наколенки. То големите ги гледаш, че карат мотори без каски, където опасността е двойна. Аз не бих купила играчка,к оято е с дребни части или е боядисана със съмнителни бои.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5