Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да се отървем от постоянната умора?

11 Фев 2015, 13:51

Като по чудо Славена ти е дала добър съвет, опитай се да ангажираш тялото си и ще се почувстваш по-добре, нормално ако нямаш много занимания или ти е скучно да се чувстваш все по-уморена.

11 Фев 2015, 16:26

Malina написа:Като по чудо Славена ти е дала добър съвет, опитай се да ангажираш тялото си и ще се почувстваш по-добре, нормално ако нямаш много занимания или ти е скучно да се чувстваш все по-уморена.

Е, да де ама на работното място не винаги е много удобно да се раздвижваш и да събуждаш тялото си насред офиса :mrgreen: :mrgreen:

11 Фев 2015, 16:49

draga.mihova написа:
Malina написа:Като по чудо Славена ти е дала добър съвет, опитай се да ангажираш тялото си и ще се почувстваш по-добре, нормално ако нямаш много занимания или ти е скучно да се чувстваш все по-уморена.

Е, да де ама на работното място не винаги е много удобно да се раздвижваш и да събуждаш тялото си насред офиса :mrgreen: :mrgreen:

По път за вкъщи! Във фитнеса, малко разходка, то не е нужно да е по часове. Аз бях същата, когато се бях разгневила, започнах да излизам повече и да се разхождам, енергията ми дойде най-накрая! :)

12 Фев 2015, 17:45

Повечко витамини няма да ти се отразят никак зле, така че освен, че е редно да се мобилизираш хапвай истинска храна и някакъв комплекс витамини няма да ти се отразят зле :idea: ;)

13 Фев 2015, 10:48

И според мен промяната на начина на живот е много важна, движи се повече, вземи си витамини, хапвай повече плодове и зеленчуци :)

13 Фев 2015, 11:48

И аз съм така напоследък, сякаш е ранна пролетна умора, ходя като насън, работя, но на следващия ден се учудвам, че това съм го свършила аз, някак всичко е адски механично :| Малко се притеснявам, но се надявам уикенда да си почина качествено и да се отърва от умората :idea:

13 Фев 2015, 12:06

exotic написа:И аз съм така напоследък, сякаш е ранна пролетна умора, ходя като насън, работя, но на следващия ден се учудвам, че това съм го свършила аз, някак всичко е адски механично :| Малко се притеснявам, но се надявам уикенда да си почина качествено и да се отърва от умората :idea:

Мисля, че няма да ти помогне, същото е и с глада, той не преспива. Т.е. пак ще си уморена, независимо колко си почиваш, трябва ти цялостен тонус :)

13 Фев 2015, 12:23

мисля, че наистина ти трябва или истинска почивка, или обратното. Ако не си активна през деня изобщо, то там ти е грешката, хванал те е мързела :)

13 Фев 2015, 13:32

Не е лесно да те хване мързела! :) И все пак провери - може да е нещо здравословно! А и може да е пролетна умора, въпреки че не е пролет ;)

Re: Опитвали ли сте различни техники за дишане, за да премахнете умора и да се станете по-жизнени?

13 Апр 2015, 11:40

На мен ми звучи като ала-бала това, не вярвам, че дишането може да направи чудеса. Като нашата потребителка, която щеше да отслабва с дишата, голям смях... :lol: :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12