Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Опитвали ли сте различни техники за дишане, за да премахнете умора и да се станете по-жизнени?

15 Апр 2015, 10:04

Ако дишането е придружено с лежане със сигурност ще ми мине умората :)

Re: Опитвали ли сте различни техники за дишане, за да премахнете умора и да се станете по-жизнени?

15 Апр 2015, 17:22

Задължително трябва в началото, когато започнеш да се занимаваш с различните видове дишан,е да си легнал, тъй като много лесно може да ти прилошее, а когато вече сметнеш, че успяваш да се контролираш да продължиш нататък и изправен :)

16 Апр 2015, 09:03

Lollipop написа:На мен ми звучи като ала-бала това, не вярвам, че дишането може да направи чудеса. Като нашата потребителка, която щеше да отслабва с дишата, голям смях... :lol: :lol: :lol: :lol:

То не са голи йоги, то не е чудо, моля ти се. Духовен разврат. :)

16 Апр 2015, 10:31

Не съм пробвал, но и аз смятам, че в легнало положение дишането е много по-възможно, за да се махне умората.

16 Апр 2015, 12:03

Да, аз винаги дишам, когато съм изморен.

Re: Ербориан чай – помага при умора и ни прави красиви

22 Май 2015, 16:51

Жен шенът има адски готин аромат, така че ще е малко трудно да не се изкуша да си взема чай, а щом има и готино действие върху кожата и тонуса - още по-добре, ама къде се откриват тези чайове? :roll:

Re: Как да се отървем от постоянната умора?

10 Юни 2015, 17:36

Липса на витамини и най-вече на витамин Д :) не се крийте толкова от слънцето то не е страшно :)

12 Юни 2015, 12:32

Липса на витамини издава умората, както и проблеми с хормоните ;) ако едното е изключено, то значи са ви малко плодовете :)

12 Юни 2015, 13:29

Хормоните наистина ли влияят и на здравословното състояние до толкова, че и да докарват умора, главоболие и т.н.?

15 Юни 2015, 11:43

Mon_ton написа:Хормоните наистина ли влияят и на здравословното състояние до толкова, че и да докарват умора, главоболие и т.н.?

мхм, и то доста!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12