Ето за това говорим, толкова може да разболее апатията.А ако нямаш защо да си нещастна, а всичко е провокирано от скука се стегни, намери с какво да се занимаваш, постави си цели, прави нещо щуро и живей, защото животът е един!
С постоянни стимуланти, но не и кафета. Диетата подпомага много състоянието и повишава енергията. От както изключих от менюто си (новогодишно обещание на жената) въглехидратите, имам сто пъти повече енергия, спя по-малко, движа се повече, не се изморявам лесно и не мечтая вечер само да си легна.
Превди го имах този проблем, но и наситна се преуморявах, не ми оставаше време да си почивам и да не правя нищо, все имах ангажименти, налагаше се да си записвам дори срещите с пряителите ми, за да мога да ги видя.
Психиката води цялото ни тяло, вярвам, че когато в главата не сме добре - и тук не казвам, да сме луди, но наистина да имаме проблеми, които ни натоварват, това може да повлияе негативно и на всяко едно друго нещо в тялото ни.
В момента се чувствам тооооочно по този начин. Както обичам да казвам - главата ми е супа в края на работния ден, пък за началото да не говорим, но спасявам положението (или си внушавам че го правя) с една кана кафе и четене на вицове
Мисля, че това на емоционално ниво, явно работата не ви понася. И аз съм се чудила как събота и неделя не се събуждам рано, но когато съм на лекции и се будя около часа на ставане - някаква вътрешна настройка.
Да, на мен ми се отразява и на тялото. Изморена съм, без настроение, изтощена, не ми се ходи, не ми се излиза, не ми се говори с никой. На работа като не съм щастлива.
Възможно е И според мен. Всичко е едно цяло. Както се казва, една машина и нещо почне ли да не работи както трябва целият процес се разваля. То по тази тема и по тези въпроси книги има написани