Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
06 Юни 2018, 10:12
Ако се замислите, прпимерно, когато не см еудовлетворени от диетата си, от начина , по който изглеждаме, депресираме се и хайде, килцата се закотвят, притесняваме се, тялото ни спира да ни слуша и ей ти реалното отражение на мислите.
07 Юни 2018, 18:51
Аз си смених храненето и нещата се оправиха, сега спя много по-малко, а не като преди, отслабвам и се чувствам супер, но пък и спортувам. пръскам се от енергия.
13 Юни 2018, 09:23
може, разбира се, как да не може, психическата умора си е истинска умора, човек започва да се поддава на нервите, и тялото също реагира.
19 Юни 2018, 15:19
Няма как, всичко ни е свързано в организма, така както може физическото лошо съустояние да влияе на мозъка ни.
21 Юни 2018, 15:56
Намен ми действа добре зеления чай, преди винаги бях уморена следобед, сега вече го нямам проблема с приспиването по никое време.
29 Юни 2018, 17:23
Все чувам за положителното мислене и как то повлиява здравето и настроението, но някак не мога аз все да мисля положително. Не знам, ако някой може да ми каже, моля. То като изнервят в университете, като свършат парите, как да мисля положително? Ей така се разболяваме!
11 Юли 2018, 16:58
Могат и още как. Всеки вид умора според мен е погубен за нашато здраве пък бил атя физическа или психическа. Ако не беше така нали нямаше да има отпуски и почивни дни.
26 Юли 2018, 10:27
Да, минала съм през това, психичекси да съсипя тялото си и да си навлека немалко проблеми заради това.
26 Юли 2018, 16:08
Да, сигурно е възможно, никой не иска да е вкофти състояние на духа и на тялото, а те си вървят ръка за ръка.