Tinki написа:За козметика си заслужава особено когато става дума за лицето. За мен продукти по 2-3-4 лв просто няма как да са качествени и не рискувам. Но това е въпрос и на възможности все пак, знам.
MGB написа:Tinki написа:Mon_ton написа:Подходящи ли са при бременност?) Да си взема да ползвам докато съм бременна да си предотвратя появата на стрии
Може, защо да не може. Моя приятелка точно затова си го взе.
Не мисля, че е добре такива съвети да се вземат от всеки, нищо лично против TInki, но по-добре се консултирай с фармацевт, когато купуваш!
Lisica написа:Не съм ползвала, аз като цяло предпочитам козметиката ми да е изписана от специалист, особено за лицето, защото имам страшни проблеми с кожата,а ко оставя грижите си за малко то после се получават едни кратери по лицето ми, които нямат лекуване.
веселказасмяна написа:Мен много ме е страх да използвам каква да е козметика за лицето си, дори и да е медицинска и био, предпочитам да отида при дерматолог и той да ми изпише нещо, много си го пазя, все пак си е визитна картичка или аз така го приемам. До сега не са ми изписвали на тази фирма, но пък чета, че има добри отзиви за нея![]()
annamaria написа:Ха! Чак сега попадам на тази тема, а вече кой ден в други теми става дума за марката![]()
Засега съм с интимния им душ гел от няколко дена и съм си доволна, а и количеството е доброНе мисля, че интимната област е за подценяване откъм грижа и по-маловажна от лицето
Това го казвам по повод за кои части на тялото да се дават повече пари за козметика
Някой ползвал ли е комплекта за стрии???
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта