Какво мислите за козметиката на Лавилин, от кои продукти сте доволни?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Какво мислите за козметиката на Лавилин, от кои продукти сте доволни?

Мнениеот kauda » 02 Апр 2015, 14:44

Вземи си комплекта, аз си мисля, че стриите много добре ще се повлияят, няма как иначе.
Аватар
kauda

Мнениеот annamaria » 02 Апр 2015, 14:46

Ми аз съм пробвала доста продукти, но не виждам никакъв ефект почти. При мен не е нещо страшно, не съм раждала, но от бързо отслабване и надебеляване си има...Всъщност, аз не се сещам за позната, която да няма никакви :))) Но нещо съм се вторачала напоследък и искам да си обърна по-голямо внимание отвсякъде :)
annamaria

Мнениеот qwerryyy » 02 Апр 2015, 15:07

annamaria написа:Ми аз съм пробвала доста продукти, но не виждам никакъв ефект почти. При мен не е нещо страшно, не съм раждала, но от бързо отслабване и надебеляване си има...Всъщност, аз не се сещам за позната, която да няма никакви :))) Но нещо съм се вторачала напоследък и искам да си обърна по-голямо внимание отвсякъде :)

Не вярвам да имат някакъв ефект, това са стрии, няма спасение от тях, независимо цената на продукта!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот annamaria » 02 Апр 2015, 15:20

qwerryyy написа:
Не вярвам да имат някакъв ефект, това са стрии, няма спасение от тях, независимо цената на продукта!

Все си мисля, че някои продукти дават резултат :roll: Не казвам, че постигат бебешка кожа, но заличаване някакво...
Нали, родилите жени по някакъв начин се пооправят? :roll:
annamaria

Мнениеот kalinka-kuku » 02 Апр 2015, 15:33

annamaria написа:
Все си мисля, че някои продукти дават резултат :roll: Не казвам, че постигат бебешка кожа, но заличаване някакво...
Нали, родилите жени по някакъв начин се пооправят? :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: Няма поправка за тях :)) Стриите са кошмар!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот annamaria » 03 Апр 2015, 14:31

Еееее, стига сега ;) Родилките, които зверски се 'нацепват' след това се поизглаждат с някакви мазила съм чувала. Стига сте ми се подигравали де :D :oops: Не говоря, че може да се оправя с кремче за 3 лева, а за нещо по-така :)
annamaria

Мнениеот Rali_hr » 03 Апр 2015, 15:14

Момичета, ей сега ако знаете какво ми се случи! :shock: Отивам при личния лекар, защото съм с цистит! И си говорим за лечение и профилактика, говорихме и за личната хигиена и ми препоръча да си взема интимен гел Лавилин, каза че с него много добре ще ми се повлияе и лечението и бъдещата превенция срещу заболяването!
Аватар
Rali_hr

Мнениеот annamaria » 07 Апр 2015, 15:36

Rali_hr написа:Момичета, ей сега ако знаете какво ми се случи! :shock: Отивам при личния лекар, защото съм с цистит! И си говорим за лечение и профилактика, говорихме и за личната хигиена и ми препоръча да си взема интимен гел Лавилин, каза че с него много добре ще ми се повлияе и лечението и бъдещата превенция срещу заболяването!

ААААА :D Супер! Колко ме зарадва ако знаееееш :) :) :) Аз без лекарски съвети и без някакви оплаквания (макар че като се замисля, миналия месец ми имаше нещо като цистит, но не стигнах до лекар, самолекувах се) си го взееееех 8-)
annamaria

Мнениеот kauda » 07 Апр 2015, 16:05

Не съм я ползвала тази козметика, но вече взех да се съмнявам с качествата ѝ, направо на платена реклама го обърнахме :roll:
Аватар
kauda

Мнениеот annamaria » 09 Апр 2015, 16:03

kauda написа:Не съм я ползвала тази козметика, но вече взех да се съмнявам с качествата ѝ, направо на платена реклама го обърнахме :roll:

Защо? :shock:
Аз попаднах случайно на тази тема, даже не знам кой я е пуснал...
А за стриите, искрено се интересувам просто :D Даже видях .com, че имат и целулитни, но в бг май не...
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика