Какво мислите за козметиката на Лавилин, от кои продукти сте доволни?

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Re: Какво мислите за козметиката на Лавилин, от кои продукти сте доволни?

Мнениеот Lisica » 09 Апр 2015, 16:12

За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв. :)
Аватар
Lisica

Мнениеот annamaria » 14 Апр 2015, 15:46

Lisica написа:За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв. :)

Ууу, моля те да разпиташ :) Икономично ли е, че все пак цената му е такава, че трябва да се позамисли човек? В кой месец е? Мерси предварително ;)
annamaria

Мнениеот Lisica » 14 Апр 2015, 16:37

annamaria написа:
Lisica написа:За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв. :)

Ууу, моля те да разпиташ :) Икономично ли е, че все пак цената му е такава, че трябва да се позамисли човек? В кой месец е? Мерси предварително ;)

Мисля, че не е използвала повече от 2 опаковки, мажеше се от 5 до 9 месец и няма никакви стрии, мажеше си корема и гърдите ;)
Аватар
Lisica

Мнениеот annamaria » 15 Апр 2015, 12:15

А тя и двата продукта ли е използвала или само единият? То не знам дали може всъщност само единият, тъй като са комплект :roll:
annamaria

Мнениеот LaCoquine » 15 Апр 2015, 12:42

Lisica написа:
annamaria написа:

Мисля, че не е използвала повече от 2 опаковки, мажеше се от 5 до 9 месец и няма никакви стрии, мажеше си корема и гърдите ;)

Ами явно кожата й изначално си е еластична и не е предразположена към стрии, аз друго обяснение не виждам!
LaCoquine

Мнениеот qwerryyy » 15 Апр 2015, 13:46

LaCoquine написа:Ами явно кожата й изначално си е еластична и не е предразположена към стрии, аз друго обяснение не виждам!

Е, как, комплект от 122лв. си е достатъчна причина за обяснение.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот annamaria » 16 Апр 2015, 12:20

qwerryyy написа:
LaCoquine написа:Ами явно кожата й изначално си е еластична и не е предразположена към стрии, аз друго обяснение не виждам!

Е, как, комплект от 122лв. си е достатъчна причина за обяснение.

Абе, то да помага, пък парите ще ги прежаля :roll:
annamaria

Мнениеот Lisica » 16 Апр 2015, 12:26

Не знам дали ѝ е помогнало, защото стрии няма а и тя винаги е била слаба и не съм забелязала да има, сега винаги стои въпросът дали ще подейства на всеки и дали приятелката ми не е от този тип, на които не им се появяват. Не знам какво да ви кажа, тя ползва двата продукта и това е.
Аватар
Lisica

Мнениеот fawla » 20 Апр 2015, 12:43

Не съм я ползвала въпросната козметика, чувам добри неща, но е твърде скъпа, не бих си взела такъв крем.
Аватар
fawla

Мнениеот annamaria » 21 Апр 2015, 15:13

fawla написа:Не съм я ползвала въпросната козметика, чувам добри неща, но е твърде скъпа, не бих си взела такъв крем.

Скъпичко е да :roll: Но като вече не си на 20 години е редно да се замисляш какво си плескаш по лице и тяло :) Поне аз съм на това мнение де. Едно време даже не си мажех лицето с нищо, а когато почнах нямах никакви проблеми и с кремче на нивеа от 2 лева. Нещата се променят обаче и сме готови да даваме повечко пари за козметика...
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика