За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
09 Апр 2015, 16:12
За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв.
14 Апр 2015, 15:46
Lisica написа:За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв.

Ууу, моля те да разпиташ

Икономично ли е, че все пак цената му е такава, че трябва да се позамисли човек? В кой месец е? Мерси предварително
14 Апр 2015, 16:37
annamaria написа:Lisica написа:За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв.

Ууу, моля те да разпиташ

Икономично ли е, че все пак цената му е такава, че трябва да се позамисли човек? В кой месец е? Мерси предварително

Мисля, че не е използвала повече от 2 опаковки, мажеше се от 5 до 9 месец и няма никакви стрии, мажеше си корема и гърдите
15 Апр 2015, 12:15
А тя и двата продукта ли е използвала или само единият? То не знам дали може всъщност само единият, тъй като са комплект
15 Апр 2015, 12:42
Lisica написа:annamaria написа:Lisica написа:За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв.

Ууу, моля те да разпиташ

Мисля, че не е използвала повече от 2 опаковки, мажеше се от 5 до 9 месец и няма никакви стрии, мажеше си корема и гърдите

Ами явно кожата й изначално си е еластична и не е предразположена към стрии, аз друго обяснение не виждам!
15 Апр 2015, 13:46
LaCoquine написа:Ами явно кожата й изначално си е еластична и не е предразположена към стрии, аз друго обяснение не виждам!
Е, как, комплект от 122лв. си е достатъчна причина за обяснение.
16 Апр 2015, 12:20
qwerryyy написа:LaCoquine написа:Ами явно кожата й изначално си е еластична и не е предразположена към стрии, аз друго обяснение не виждам!
Е, как, комплект от 122лв. си е достатъчна причина за обяснение.
Абе, то да помага, пък парите ще ги прежаля
16 Апр 2015, 12:26
Не знам дали ѝ е помогнало, защото стрии няма а и тя винаги е била слаба и не съм забелязала да има, сега винаги стои въпросът дали ще подейства на всеки и дали приятелката ми не е от този тип, на които не им се появяват. Не знам какво да ви кажа, тя ползва двата продукта и това е.
20 Апр 2015, 12:43
Не съм я ползвала въпросната козметика, чувам добри неща, но е твърде скъпа, не бих си взела такъв крем.
21 Апр 2015, 15:13
fawla написа:Не съм я ползвала въпросната козметика, чувам добри неща, но е твърде скъпа, не бих си взела такъв крем.
Скъпичко е да

Но като вече не си на 20 години е редно да се замисляш какво си плескаш по лице и тяло

Поне аз съм на това мнение де. Едно време даже не си мажех лицето с нищо, а когато почнах нямах никакви проблеми и с кремче на нивеа от 2 лева. Нещата се променят обаче и сме готови да даваме повечко пари за козметика...