Lisica написа:За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв.
annamaria написа:Lisica написа:За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв.
Ууу, моля те да разпиташИкономично ли е, че все пак цената му е такава, че трябва да се позамисли човек? В кой месец е? Мерси предварително
Lisica написа:annamaria написа:Lisica написа:За стриите май много помага лавилин, моя приятелка беше бременна и се мажеше с такъв.
Ууу, моля те да разпиташИкономично ли е, че все пак цената му е такава, че трябва да се позамисли човек? В кой месец е? Мерси предварително
Мисля, че не е използвала повече от 2 опаковки, мажеше се от 5 до 9 месец и няма никакви стрии, мажеше си корема и гърдите
LaCoquine написа:Ами явно кожата й изначално си е еластична и не е предразположена към стрии, аз друго обяснение не виждам!
qwerryyy написа:LaCoquine написа:Ами явно кожата й изначално си е еластична и не е предразположена към стрии, аз друго обяснение не виждам!
Е, как, комплект от 122лв. си е достатъчна причина за обяснение.
fawla написа:Не съм я ползвала въпросната козметика, чувам добри неща, но е твърде скъпа, не бих си взела такъв крем.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта