За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво мислите за козметиката на Лавилин, от кои продукти сте доволни?

25 Мар 2015, 17:59

Винаги съм го казвала, че съм против скъпата козметика, как може ад давате колко луди пари за някакви кремове, не повече от 4-5 лв, не давам.

26 Мар 2015, 12:07

За козметика си заслужава особено когато става дума за лицето. За мен продукти по 2-3-4 лв просто няма как да са качествени и не рискувам. Но това е въпрос и на възможности все пак, знам.

26 Мар 2015, 12:53

Tinki написа:За козметика си заслужава особено когато става дума за лицето. За мен продукти по 2-3-4 лв просто няма как да са качествени и не рискувам. Но това е въпрос и на възможности все пак, знам.

Така е, в повечето случаи парата е определяща. :)) А за жените сякаш това не е от значение де.

27 Мар 2015, 12:44

MGB написа:
Tinki написа:
Mon_ton написа:Подходящи ли са при бременност? :)) Да си взема да ползвам докато съм бременна да си предотвратя появата на стрии :)

Може, защо да не може. Моя приятелка точно затова си го взе. :)

Не мисля, че е добре такива съвети да се вземат от всеки, нищо лично против TInki, но по-добре се консултирай с фармацевт, когато купуваш!

Разбира се, в аптеката най-добре ще ти обяснят. Аз не виждам причина да не може да се изпозлва, но не си налагам мнението, просто споделям :)

Lisica написа:Не съм ползвала, аз като цяло предпочитам козметиката ми да е изписана от специалист, особено за лицето, защото имам страшни проблеми с кожата,а ко оставя грижите си за малко то после се получават едни кратери по лицето ми, които нямат лекуване.

Марката е медицинска козметика и се продава свободно без рецепта. Но вече при всеки е различно, понякога при много сериозни проблеми с кожата се изисква назначено от лекар лечение.

27 Мар 2015, 14:02

Мен много ме е страх да използвам каква да е козметика за лицето си, дори и да е медицинска и био, предпочитам да отида при дерматолог и той да ми изпише нещо, много си го пазя, все пак си е визитна картичка или аз така го приемам. До сега не са ми изписвали на тази фирма, но пък чета, че има добри отзиви за нея :idea: :)

27 Мар 2015, 14:19

веселказасмяна написа:Мен много ме е страх да използвам каква да е козметика за лицето си, дори и да е медицинска и био, предпочитам да отида при дерматолог и той да ми изпише нещо, много си го пазя, все пак си е визитна картичка или аз така го приемам. До сега не са ми изписвали на тази фирма, но пък чета, че има добри отзиви за нея :idea: :)

Аз използвам само домашна и натурална козметика, мажа си лицето с натурални масла - кокосово, бадемово, дори зехтин. Старая се и да пия повече вода и кожата ми е страхотна :)

30 Мар 2015, 17:23

ползвала съм само кремчето с жожоба за суха кожа, майка ми си беше купила. добре се отразява на раздразнени участъци след кола маска/епилатор ☺

31 Мар 2015, 09:20

Време е май и аз да си купя нещо на Лавилин. :) Препоръчайте ми нещо за суха кожа за лицето най-вече :) А дали ще си намеря продукт, с който да се мажа от глава до пети? :mrgreen:

02 Апр 2015, 11:39

Ха! Чак сега попадам на тази тема, а вече кой ден в други теми става дума за марката :roll:
Засега съм с интимния им душ гел от няколко дена и съм си доволна, а и количеството е добро :) Не мисля, че интимната област е за подценяване откъм грижа и по-маловажна от лицето ;) Това го казвам по повод за кои части на тялото да се дават повече пари за козметика ;)

Някой ползвал ли е комплекта за стрии???

02 Апр 2015, 14:21

annamaria написа:Ха! Чак сега попадам на тази тема, а вече кой ден в други теми става дума за марката :roll:
Засега съм с интимния им душ гел от няколко дена и съм си доволна, а и количеството е добро :) Не мисля, че интимната област е за подценяване откъм грижа и по-маловажна от лицето ;) Това го казвам по повод за кои части на тялото да се дават повече пари за козметика ;)

Някой ползвал ли е комплекта за стрии???

Мисля, че ще е страашно ефективен, ако този комплект против стрии не подейства, не виждам кой друг може да има ефект, не съм го пробвала, понеже имам няколко, които едва се забелязват, но за дами с проблеми мисля, че е супер! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 9