21 Апр 2015, 16:03
annamaria написа:Скъпичко е даНо като вече не си на 20 години е редно да се замисляш какво си плескаш по лице и тяло
Поне аз съм на това мнение де. Едно време даже не си мажех лицето с нищо, а когато почнах нямах никакви проблеми и с кремче на нивеа от 2 лева. Нещата се променят обаче и сме готови да даваме повечко пари за козметика...
21 Апр 2015, 16:18
Локумът написа:annamaria написа:Скъпичко е даНо като вече не си на 20 години е редно да се замисляш какво си плескаш по лице и тяло
Поне аз съм на това мнение де. Едно време даже не си мажех лицето с нищо, а когато почнах нямах никакви проблеми и с кремче на нивеа от 2 лева. Нещата се променят обаче и сме готови да даваме повечко пари за козметика...
Е, да очакваш да се подмладиш, но то не всеки път би станало така, както си представяш и искаш) Годинките си минават и това е.
21 Апр 2015, 16:32
23 Апр 2015, 11:49
Локумът написа:А, аз не се замислям пък и никога не съм се замисляла.Ти представяш ли си, да седна да се мажа с жената, то само за козметика трябва да работя и мойте двамата като кажат давай и за тях - блахх!
23 Апр 2015, 11:57
23 Апр 2015, 13:05
Pipilota написа:Ако робуваш на външния си вид..
27 Апр 2015, 13:18
Ваня Стойчева написа:Pipilota написа:Ако робуваш на външния си вид..
Е, много е важно всяка една жена да изглежда добре, все пак това е нещото, което ни котира.
27 Апр 2015, 14:16
annamaria написа:
Локумът нищо не каза относно смяната на мъжки-женски род
28 Апр 2015, 11:12
28 Апр 2015, 11:35
Tinki написа:Хора, видях се с приятелка, която роди преди 3 месеца и нещо и много се беше запънала да си възвърне тялото и кожата. Да ви кажа почти не се забелязват вече стрииПравила е някакви домашни мазила и е мазала и с комплекта на лавилин, както и някакъв режим на хранене, но да ви кажа, е като нова