Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

22 Апр 2015, 16:06

Стана ми любопитно... от ботокса боли ли? Имам предвид, веднага ли те пускат, пиеш ли обезболяващи?

22 Апр 2015, 16:13

Pacienti написа:И аз съм любопитна за снимки, ама мои не бих пуснала. Това е лично, а света е толкова малък и едва ли Doktoricata ще се съгласи. Да видим! :)

Определено е лично, но не става въпрос да е на цялото лице, а само третираните зони :idea:

22 Апр 2015, 16:15

Neven498 написа:Стана ми любопитно... от ботокса боли ли? Имам предвид, веднага ли те пускат, пиеш ли обезболяващи?

Зная, че доста боли, но едва ли чак се пият обезболяващи, т.е. до колкото зная боли при самото поставяне, сещам се, че в онова предаване Пълна промяна жените се оплакваха :idea: :)

22 Апр 2015, 16:17

Сигурно боли, скоро като си сложа ще ви кажа, обмислям вече да се подложа на това, не съм, първа младост.

23 Апр 2015, 09:45

mangusta написа:
Neven498 написа:Стана ми любопитно... от ботокса боли ли? Имам предвид, веднага ли те пускат, пиеш ли обезболяващи?

Зная, че доста боли, но едва ли чак се пият обезболяващи, т.е. до колкото зная боли при самото поставяне, сещам се, че в онова предаване Пълна промяна жените се оплакваха :idea: :)

Питам, защото за устните зная, че слагат някакви обезболяващи кремове, които да тушират усещането в идните 30-тина минути. Интересно. Да видим какво ще каже Doktoricata. ;)

23 Апр 2015, 10:26

Е, тези напомпани устни са супер отвратителни, не си го и помисляй :)

23 Апр 2015, 10:29

S_Milenska написа:Е, тези напомпани устни са супер отвратителни, не си го и помисляй :)

Защо така? Виждала съм и добре направени, съобразени с формата на лицето на мадамата. Не задължително като на Анджелина Джоли :D

24 Апр 2015, 13:11

Не ме боли от ботокса, предварително местата се третират с лека упойка.
по скоро за тези които мразят игли като мен, боцкането е неприятно...
затварям очите и така процедираме... :)

24 Апр 2015, 13:25

Ох, аз се обърках, мислех, че тук става въпрос за изглеждане на бръчки с ботокс, а не за корекция на устни, а не зная каква е тази лека упойка, знаех само за лидокаина, но той си хваща само на лигавица, така че какво е това ?

24 Апр 2015, 13:42

borkova написа:Ох, аз се обърках, мислех, че тук става въпрос за изглеждане на бръчки с ботокс, а не за корекция на устни, а не зная каква е тази лека упойка, знаех само за лидокаина, но той си хваща само на лигавица, така че какво е това ?

Не си се объркала, става въпрос за всякакви естетични процедури, изглаждане на бръчки, корекция на устни и ... :)
Лидокаина работи, неслучайно татуистите го ползват навсякъде по кожата, има и други локални упойки, ако имаш нисък праг на болка...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 112