Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Естетична дерматология - съвети за процедури, които сте опитвали!

20 Юни 2016, 17:22

Утре съм на консултация за непосилната борба с целулита, ще питам и за филърите как стои въпроса, да премахна набраздяването над горната устна, появи се след раждането и с годините се задълбочава. Това са ми приоритетите в момента.

21 Юни 2016, 17:04

Lisandra, видях на колежка резултатата след мезотерапия, целулита по бедрата и го няма, носи къси рокли, направо не е за вярване!

23 Юни 2016, 10:43

Lisandra, само мезотерапия ли е правила или и допълващи неща?

24 Юни 2016, 16:27

Аз да се похваля, след прегледа лекарката ме убеди, че на този етап нямам нужда от антицелулитни процедури, посъветва ме да изчакаме морето и тогава да преценим, само устните ще пипне, предимно горната, за да изгладим напречните бръчки. :)

27 Юни 2016, 10:54

Браво, щом опитно око ти казва, че нямаш нужда от антицелут, значи ще си мадама на плажа!
И евала на доктор, дето е съвестен да те посъветва да не си правиш нещо, за което той би получил пари. Обикновено точно обратното се случва.

А за какви напречни бръчки става дума? Как бръчки по устната?

29 Юни 2016, 10:56

този целулит, как ни е болна тема на всички жени... поне не е само на приказки, възможността да се отърваваме от него. въпросът е да се заемем сериозно и да сме последователни.

29 Юни 2016, 17:10

Tinki написа:Браво, щом опитно око ти казва, че нямаш нужда от антицелут, значи ще си мадама на плажа!
И евала на доктор, дето е съвестен да те посъветва да не си правиш нещо, за което той би получил пари. Обикновено точно обратното се случва.

А за какви напречни бръчки става дума? Как бръчки по устната?

Нали отиваме на консултация именно за професионален съвет, аз поне ходя при лекари, на които имам доверие, ако усетя, че само парите ги интересуват, не повтарям.
За бръчките имам предвид не на устните, а над горната устна. :)

30 Юни 2016, 09:09

Абсолютно споделям мнението. Много е ценно да имаш доктор, на когото имаш доверие, че загрижеността е за твоето здраве и за твоя интерес. А не той да си демонстрира уменията.

Т.е. ще пипате самите устни или мястото над тях?

01 Юли 2016, 17:46

Leonora написа:Абсолютно споделям мнението. Много е ценно да имаш доктор, на когото имаш доверие, че загрижеността е за твоето здраве и за твоя интерес. А не той да си демонстрира уменията.

Т.е. ще пипате самите устни или мястото над тях?

Ще работи върху устните и след това ще се преценят следващите стъпки.

04 Юли 2016, 10:21

А с филър може ли да се коригират устни, които лявата и дясната половина не са равномерни? Или това е само за обем?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 112