Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

10 Яну 2015, 12:10

Всеки месец по време на пълнолунието съм на 3 дневен глад, или по-точно хапвам само плодове или плодов сок :) Чувствам се после много добре!

10 Яну 2015, 14:53

Аз често си правя детоксикация, най-често пролетта и есента, карам по 4-5 дена само на плодове, свежи салати, сок :)

12 Яну 2015, 18:26

Често детоксицираме само докато се приберем вкъщи.. :lol:

13 Яну 2015, 13:45

Mon_ton написа:Аз често си правя детоксикация, най-често пролетта и есента, карам по 4-5 дена само на плодове, свежи салати, сок :)

Как не се гърчите от глад се чудя :)

13 Яну 2015, 16:51

rabotnata pchela написа:
Mon_ton написа:Аз често си правя детоксикация, най-често пролетта и есента, карам по 4-5 дена само на плодове, свежи салати, сок :)

Как не се гърчите от глад се чудя :)

И аз се чудя как издържат хората, че има и такива, които карат по 2 седмици.

14 Яну 2015, 13:38

как разбираш, че си детоксицирал? Май колкото повече странични ефекти имаш, толкова повече се чистиш, според хората, които прилагат тази практика.

14 Яну 2015, 15:08

Rali_hr написа:как разбираш, че си детоксицирал? Май колкото повече странични ефекти имаш, толкова повече се чистиш, според хората, които прилагат тази практика.

Да, ако вземеш да припадаш от главоболие, казват - точно се чистиш от токсините. :lol:

20 Мар 2015, 18:19

Andrey написа:Да, ако вземеш да припадаш от главоболие, казват - точно се чистиш от токсините. :lol:

Ама пълни глупости са това, баба ти едно време само на детоксикации е била смешна история, като почнат с това модерно пречистване на тялото и ми идват в повече.

23 Мар 2015, 17:50

Само гладът помага за детоксикацията на тялото, друг начин няма, нито магданоз, нито рапя биха ви помогнали.

25 Мар 2015, 17:46

Напоследък много се заговори за тази детоксикация на организма. Особено с Алое Вера :roll: А и виждам, че има много видове на това нещо. Някой да го е правил?
А това за бабата, да, но и бабите ни не са приемали и толкова вредни неща все пак :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 45