Пречистване и детоксикация на организма - често задавани въпроси и отговори

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: Цялостно прочистване или такова на отделните системи е по-добре да се прави?

Мнениеот Lilly_milly » 27 Мар 2015, 16:20

На тези детоксикации само с по едно чайче три пъти дневно не им вярвам, това, което пише Ташева е точно така, излиза от теб цялата гняс, която си събирал :D
Lilly_milly

Re: Цялостно прочистване или такова на отделните системи е по-добре да се прави?

Мнениеот Локумът » 27 Мар 2015, 16:22

Бе как на отделните системи, не е ли по-добре едно общо пречистване и да си нов човек после, а не да се чистиш на парче? :mrgreen:
Аватар
Локумът

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

Мнениеот Yarost » 27 Мар 2015, 16:26

А добре, това алое като го пиеш, трябва да се придържаш към специален режим на хранене или...? Аз имам проблем с храната, претенциозна съм много и ще ми е трудно :D
Yarost

Мнениеот dinkog » 27 Мар 2015, 17:12

Yarost написа:А добре, това алое като го пиеш, трябва да се придържаш към специален режим на хранене или...? Аз имам проблем с храната, претенциозна съм много и ще ми е трудно :D

Хапвай си плодовете и зеленчуците, алоето вярно, че е много полезно, но не е началото и края на света, пий джинджифил. :)
Аватар
dinkog

Мнениеот miron » 27 Мар 2015, 17:43

E, Лошо няма да се наблегне на някой органи конкретно, но като цяло предпочитам цялостното поддържане на здравето, а не на парче месо :)
miron

Мнениеот kauda » 27 Мар 2015, 17:45

miron написа:E, Лошо няма да се наблегне на някой органи конкретно, но като цяло предпочитам цялостното поддържане на здравето, а не на парче месо :)

И спроед мен не е никак лоша идея да се почистват части от тялото, особено ако до скоро някоя от тях е боледувала ;)
Аватар
kauda

Мнениеот renetka » 30 Мар 2015, 15:47

Ооо, аз пия джинджифил :mrgreen: , но надали ще ми навреди и алое за добавка :) Зеленчуци - ясно. Говорим за колкото се може повече полезности да приемама :) Мернах алоетата оня ден в Лили, ама нямах време :) Те са си стабилно количество, да ви кажа :)
renetka

Мнениеот nadqta » 30 Мар 2015, 15:52

Абе съмнявам се така да стане, единствено смятам, че пълната детоксикация може да се направи с глад и прочистващи билки или подобни, а подобните полезности са като поддържаща терапия :D
nadqta

Мнениеот qwerryyy » 30 Мар 2015, 16:10

nadqta написа:Абе съмнявам се така да стане, единствено смятам, че пълната детоксикация може да се направи с глад и прочистващи билки или подобни, а подобните полезности са като поддържаща терапия :D

Нали! :))) И аз си мисля, че с подобни режими няма как да се случи, а по-скоро трябва да има някакви ударни действия.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот renetka » 30 Мар 2015, 16:36

Е то пълна ПЪЛНА детоксикация не мисля, че е редно човек на своя глава да си я прави. Аз си я представям с клизми, сол в носа, клизми в носа, очистителни и т.н. Което е драстично и опасно вкъщи да се експериментира...най-малкото след това трябва много внимателно да се приема каквото и да било...
renetka

ПредишнаСледваща

Назад към Диети