Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

25 Мар 2015, 17:50

Напоследък много се заговори за тази детоксикация на организма. Особено с Алое Вера :roll: А и виждам, че има много видове на това нещо. Някой да го е правил? Първо разбрах, че е срещу киселини, но май главното му е детокс?
А това за бабата, да, но и бабите ни не са приемали и толкова вредни неща все пак :)

26 Мар 2015, 10:46

Моята жена кара по 1 седмица само на плодове и чай и тъй се детоксицира ;) Това обаче е мания само на жените.. :)

26 Мар 2015, 12:21

Не мога да си представя да стоя гладна толкова много време, на мен ден ми се вижда невъзможно, а цяла седмица и нагоре?! Затова предпочитам и през останалото време да внимавам какво хапвам, за да съм и сита и да се чувствам добре :)

Как разбираме, че е време да прочистим организма си?

26 Мар 2015, 13:19

Всичко що е детоксикиращо, от едно време насам е супер модерно и супер полезно :!: Като оставим на страна, че е модерно, ми се иска и на мен да прочистя организма си, но не разбирам дали имам нужда от това? :roll:

Все ще намеря начин, тъй като вече излязоха твърде много препарати с тази цел, а и особено много информация за храни, които могат да се ползват за това, но работата е там как да разбера дали имам нужда да прочистя организма си и може ли да ми стане нещо, ако съм решила да се прочиствам, а в същото време нямам нужда от това? :roll:
Fatigue.jpg
Fatigue.jpg (29.04 KiB) Прегледано 1343 пъти
Обикновено имам нужда от повечко сън, но не смятам, че умората може да е симптом, че имам нужда от прочистване или е точно така? :roll:
Според вас какви са знаците, че се нуждаем от прочистване на организма? :roll:

Re: Как разбираме, че е време да прочистим организма си?

26 Мар 2015, 13:23

Точно умората е един от признаците, че човек има нужда от прочистване на организма :idea: А също и кожните проблеми, но нищо няма да ти стане ако си направиш прочистване, дори и да не усещаш нужда :idea:

26 Мар 2015, 13:49

И според мен умората е много показателна за това, че имаш нужда да презаредиш батериите ;)

26 Мар 2015, 15:45

Вече явно имаш всички симптоми на нужда от почистване на организма, така че не чакай, а си избирай някой удачен вариант за себе си и действай. :)

26 Мар 2015, 16:11

Напротив, симптомите могат ад бъдат точно такива - умора, прекалена сънливост, мързел дори :mrgreen: , включително и замърсена кожа, чупливи нокти, всичко това са симптоми на желанието на организма ти да бъде пречистен. :)

26 Мар 2015, 16:40

Всеки месец си правя по 3 дена детоксикация, като хапвам само плодове и се чувствам супер ;))

26 Мар 2015, 16:46

renetka написа:Напоследък много се заговори за тази детоксикация на организма. Особено с Алое Вера :roll: А и виждам, че има много видове на това нещо. Някой да го е правил? Първо разбрах, че е срещу киселини, но май главното му е детокс?
А това за бабата, да, но и бабите ни не са приемали и толкова вредни неща все пак :)

Алое вера? Може ли малко повече информация :roll: Аз правя прочиствания само с фрешове. Ти за алое вера с парченцата, което се продава като натурален сок ли говориш?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45