marsu написа:Някой не е ли пробвал да детоксицира на пълнолуние? ")
Ахаха, ти мислиш, че нещо ще се случи като един ден си само на вода???

Аз съм доволна от алоето

marsu написа:Някой не е ли пробвал да детоксицира на пълнолуние? ")
annamaria написа:marsu написа:Някой не е ли пробвал да детоксицира на пълнолуние? ")
Ахаха, ти мислиш, че нещо ще се случи като един ден си само на вода???![]()
Аз съм доволна от алоето
kauda написа:Не знам защо реши, че е само един ден. Аз правя детоксикация по пълнолуние от години и никога не съм карала един ден само на вода, но както и да е.Друго е да си пием алоето и да си знаем нашето.
annamaria написа:kauda написа:Не знам защо реши, че е само един ден. Аз правя детоксикация по пълнолуние от години и никога не съм карала един ден само на вода, но както и да е.Друго е да си пием алоето и да си знаем нашето.
Е пълнолунието е 1 ден в месеца, т.е. гладуваш 1 ден
Не разбирам защо да не съм доволна от алоето?
kauda написа:Аз пък не разбирам защо трябва да се изказваш без да знаеш? Детоксикацията по пълнолуние няма нищо общо с твоята представа как 1 ден не ядеш нищо! Аз не съм изказала мнение за алоето, след като не го прилагам.
annamaria написа:kauda написа:Аз пък не разбирам защо трябва да се изказваш без да знаеш? Детоксикацията по пълнолуние няма нищо общо с твоята представа как 1 ден не ядеш нищо! Аз не съм изказала мнение за алоето, след като не го прилагам.
Ами, можеш да обясниш![]()
Друго е да си пием алоето и да си знаем нашето. - Това е твоя реплика и не звучеше много мило...
renetka написа:kauda, annamaria, почти сигурна съм, че говорите за две различни нещаИ тези неща не са сравними - алоето и спазването на лунния календар...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта