Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

15 Апр 2015, 12:38

renetka написа:kauda, значи това си е като гладолечението от гледна точка на количеството плодове...При мен е абсурд на едно кило плодове да изкарам...Това са си четири ябълки, и то от средна големина :( А и на мен плодовете ми действат много остъргвашо, т.е след тях огладнявам страшно :roll:
Това с алоето ми звучи интересно, но и там сигурно има схема на прием хранене :roll:

А солта, да не е идентична с тази на йогите? И не е ли опасно да се прави на собствена глава? :roll: Тя дехидратира май?

Английската сол е добра за прочистване и няма нищо страшно в това, а и какво като дехидратира, то при всяко прочистване или диета, дори гладолечение е редно да се пият много много течности!

15 Апр 2015, 13:53

Мисля, че е време дас и направя пълна детоксикация, само отлагам, поне за 2-3 дена, ще пробвам метода с плодовете ;)

15 Апр 2015, 15:14

На мен ми звучи не много трудно и приятно, а алоето е друго нещо, за него не мога да дам оценка, особено като го включа към ежедневното ми меню.

15 Апр 2015, 17:22

renetka написа:kauda, значи това си е като гладолечението от гледна точка на количеството плодове...При мен е абсурд на едно кило плодове да изкарам...Това са си четири ябълки, и то от средна големина :( А и на мен плодовете ми действат много остъргвашо, т.е след тях огладнявам страшно :roll:
Това с алоето ми звучи интересно, но и там сигурно има схема на прием хранене :roll:

А солта, да не е идентична с тази на йогите? И не е ли опасно да се прави на собствена глава? :roll: Тя дехидратира май?

Не знам с каква сол се солят йогите :mrgreen: но английската сол, както написах ако се прекали с водата може да те вкара в тоалетната за ден, тъй че нормално това да доведе до дехидратация. В този случай водата е не повече от 100мл. и през останалото време се пие много вода или чай, отделно плодовете, които за предпочитане трябва да са на сок, но не е задължително. ;)

17 Апр 2015, 16:11

Тази английска сол е голяма беля! По-добре нещо по-леко. Зелен чай или течно алое. Да ви е мирна главата :)

20 Апр 2015, 11:31

А оказа се, че има сума ти видове алое :roll: И не говоря само за фирми, а и като продукти :shock: Зашеметих се и играх на сигурно с втората бутилка, но този път на друга фирма :) Иначе има някакви и за много силна детоксикация май...

20 Апр 2015, 12:06

И как разбираш, че ти е подействало алоето?

20 Апр 2015, 14:11

annamaria написа:А оказа се, че има сума ти видове алое :roll: И не говоря само за фирми, а и като продукти :shock: Зашеметих се и играх на сигурно с втората бутилка, но този път на друга фирма :) Иначе има някакви и за много силна детоксикация май...

Има доста, да. То зависи и с каква цел го приемаш, затова концентрацията е различна.

20 Апр 2015, 14:57

За тази концентрация навсякъде се споменава. Аз нещо не съм наясно :roll:
Аз за втори път си взимам гел, но на различна марка, за да разнообразя :) На геловете, които разгледах в Ремедиум, пише на всички да се пие по две лъжици, всички са идентично количество и подобна горе-долу цена. Виждам, че има някакви много по-малки грамажи, от които май трябва да се пие по много - примерно по 8 супени лъжици, и в същия момент са много по-скъпи :shock:

20 Апр 2015, 15:48

Няма ли по-лесни начини да се почиства организма, ами трябва алое и какви ли още неща?! :roll: :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 45