23 Апр 2015, 11:24
23 Апр 2015, 12:01
annamaria написа:За алоето - малко се разрових...Това, което разбрах дотук е, че има гел, сок и концентрат и концентратът е скъпото.
23 Апр 2015, 12:49
Pipilota написа:annamaria написа:За алоето - малко се разрових...Това, което разбрах дотук е, че има гел, сок и концентрат и концентратът е скъпото.
А защо се пие от него най-много?Голяма философия това алое, никъде ли не продават просто сок?
23 Апр 2015, 14:56
23 Апр 2015, 15:44
Filipa написа:Това е, което аз съм купувала и съм доста доволна.
24 Апр 2015, 11:12
kauda написа:Има разлика много в пиенето на английската сол. Ако искате да прекарате дните в тоалетната, може да изпиете една супена лъжица с пълна чаша вода и за по-сигурно, след това изпийте чаша кафе.Аз я правя в съвсем малко количество вода - в 1 пръст вода (легнал пръст
, не в литър!), дори мога да кажа, че никога не ми е действала, въпреки че я пия 3 поредни дни.
24 Апр 2015, 11:17
renetka написа:kauda написа:Има разлика много в пиенето на английската сол. Ако искате да прекарате дните в тоалетната, може да изпиете една супена лъжица с пълна чаша вода и за по-сигурно, след това изпийте чаша кафе.Аз я правя в съвсем малко количество вода - в 1 пръст вода (легнал пръст
, не в литър!), дори мога да кажа, че никога не ми е действала, въпреки че я пия 3 поредни дни.
Имаш предвид, че никога не те е блокирала в тоалетната предполагам, а не че няма никакво действие (иначе защо ще го пиеш).
Една супена лъжица ли пиеш в пръст вода?
Момичета, това с алоето става все по-интересно. Ще ви следя
24 Апр 2015, 12:07
24 Апр 2015, 12:34
renetka написа:Bass, изчистването на организма от токсини не би трябвало да е само женска практика
24 Апр 2015, 12:56
donni написа:renetka написа:Bass, изчистването на организма от токсини не би трябвало да е само женска практика
Напълно съгласна съм и после защо мъжете умирали по-млади, ами никак не се грижат за здравето си, особено по-възрастните, но виждам промени и в съзнанието на мъжете, което ме радва, та наред с големите мускули е добре да имате и здрав организъм, а не само да давате такъв вид с напомпани ръце![]()