kauda написа:Детоксикацията ми се състои в това, че в трите дни преди пълнолуние (т.е. деня на пълнолунието и предишните 2), хапвам или само плодове или само плодови сокове, като рано сутрин пия по съвсем малко английска сол разредена с малко вода. Това е.
renetka написа:kauda, солта ли детоксикира основно? А предполагам, че плодовете и соковете не са на корем? Благодаря ти за инфото.
Чакаме и annamaria или някой друг с алое вера
Английска сол = клизма?
Monika_Spasova написа:На мен мис е вижда опасно да се правят такива гладувания, макар че за 2-3 дена сякаш е по-добре. Имам приятелка, която не яде с месеци, вярно, че сваля луди килограми, но ... не мисля, че емного полезно за здравето като цяло.
renetka написа:kauda, значи това си е като гладолечението от гледна точка на количеството плодове...При мен е абсурд на едно кило плодове да изкарам...Това са си четири ябълки, и то от средна големинаА и на мен плодовете ми действат много остъргвашо, т.е след тях огладнявам страшно
![]()
Това с алоето ми звучи интересно, но и там сигурно има схема на прием хранене![]()
А солта, да не е идентична с тази на йогите? И не е ли опасно да се прави на собствена глава?Тя дехидратира май?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта