Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

23 Апр 2015, 11:24

За алоето - малко се разрових...Това, което разбрах дотук е, че има гел, сок и концентрат и концентратът е скъпото.

23 Апр 2015, 12:01

annamaria написа:За алоето - малко се разрових...Това, което разбрах дотук е, че има гел, сок и концентрат и концентратът е скъпото.

А защо се пие от него най-много? :roll: Голяма философия това алое, никъде ли не продават просто сок? :mrgreen:

23 Апр 2015, 12:49

Pipilota написа:
annamaria написа:За алоето - малко се разрових...Това, което разбрах дотук е, че има гел, сок и концентрат и концентратът е скъпото.

А защо се пие от него най-много? :roll: Голяма философия това алое, никъде ли не продават просто сок? :mrgreen:

И аз още не съм наясно да ти кажа :)
Гледай сега - от това пише, че се пие една доза 59мл. и е гел...На моя гел пише 30мл./2 супени лъжици. От това пише да се пие до 4 дози - 236мл. и не се казва гел ли е, сок ли е, концентрат ли е. А пък от концентратът този - една доза, но този път тя е колкото моя гел 30мл.

Нееее знам. Ще задълбоча :lol:

23 Апр 2015, 14:56

Това е, което аз съм купувала и съм доста доволна. ;)

23 Апр 2015, 15:44

Filipa написа:Това е, което аз съм купувала и съм доста доволна. ;)

ЕХеее! И по какво разбираш, че си доволна, за колко време ти стига, всеки ден ли пиеш?

24 Апр 2015, 11:12

kauda написа:Има разлика много в пиенето на английската сол. Ако искате да прекарате дните в тоалетната, може да изпиете една супена лъжица с пълна чаша вода и за по-сигурно, след това изпийте чаша кафе. :mrgreen: Аз я правя в съвсем малко количество вода - в 1 пръст вода (легнал пръст :mrgreen:, не в литър!), дори мога да кажа, че никога не ми е действала, въпреки че я пия 3 поредни дни.

Имаш предвид, че никога не те е блокирала в тоалетната предполагам, а не че няма никакво действие (иначе защо ще го пиеш :) ).
Една супена лъжица ли пиеш в пръст вода?

Момичета, това с алоето става все по-интересно. Ще ви следя ;)

24 Апр 2015, 11:17

renetka написа:
kauda написа:Има разлика много в пиенето на английската сол. Ако искате да прекарате дните в тоалетната, може да изпиете една супена лъжица с пълна чаша вода и за по-сигурно, след това изпийте чаша кафе. :mrgreen: Аз я правя в съвсем малко количество вода - в 1 пръст вода (легнал пръст :mrgreen:, не в литър!), дори мога да кажа, че никога не ми е действала, въпреки че я пия 3 поредни дни.

Имаш предвид, че никога не те е блокирала в тоалетната предполагам, а не че няма никакво действие (иначе защо ще го пиеш :) ).
Една супена лъжица ли пиеш в пръст вода?

Момичета, това с алоето става все по-интересно. Ще ви следя ;)

Ей, жените на какви неща се подлагате за едната красота! Ако с тази рицарска смелост и ние подхождахме, тоя свят щеше да е на друго дередже :mrgreen:

24 Апр 2015, 12:07

Bass, изчистването на организма от токсини не би трябвало да е само женска практика :roll:

24 Апр 2015, 12:34

renetka написа:Bass, изчистването на организма от токсини не би трябвало да е само женска практика :roll:

Напълно съгласна съм и после защо мъжете умирали по-млади, ами никак не се грижат за здравето си, особено по-възрастните, но виждам промени и в съзнанието на мъжете, което ме радва, та наред с големите мускули е добре да имате и здрав организъм, а не само да давате такъв вид с напомпани ръце :idea: :)

24 Апр 2015, 12:56

donni написа:
renetka написа:Bass, изчистването на организма от токсини не би трябвало да е само женска практика :roll:

Напълно съгласна съм и после защо мъжете умирали по-млади, ами никак не се грижат за здравето си, особено по-възрастните, но виждам промени и в съзнанието на мъжете, което ме радва, та наред с големите мускули е добре да имате и здрав организъм, а не само да давате такъв вид с напомпани ръце :idea: :)

А, сещат се, много малко са мъжете, които се замислят за детоксикация или за здравословен начин на живот, по-скоро са единици, има една част която е чувала че съществува такова нещо и една част, която изобщо не мисли че това е истина. :| Аз лично не мога да убедя мъжа си дори за седмица на лека и свежа храна...
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45