15 Апр 2015, 15:14
15 Апр 2015, 17:22
renetka написа:kauda, значи това си е като гладолечението от гледна точка на количеството плодове...При мен е абсурд на едно кило плодове да изкарам...Това са си четири ябълки, и то от средна големинаА и на мен плодовете ми действат много остъргвашо, т.е след тях огладнявам страшно
![]()
Това с алоето ми звучи интересно, но и там сигурно има схема на прием хранене![]()
А солта, да не е идентична с тази на йогите? И не е ли опасно да се прави на собствена глава?Тя дехидратира май?
17 Апр 2015, 16:11
20 Апр 2015, 11:31
20 Апр 2015, 12:06
20 Апр 2015, 14:11
annamaria написа:А оказа се, че има сума ти видове алоеИ не говоря само за фирми, а и като продукти
Зашеметих се и играх на сигурно с втората бутилка, но този път на друга фирма
Иначе има някакви и за много силна детоксикация май...
20 Апр 2015, 14:57
20 Апр 2015, 15:48
20 Апр 2015, 15:52
annamaria написа:За тази концентрация навсякъде се споменава. Аз нещо не съм наясно![]()
Аз за втори път си взимам гел, но на различна марка, за да разнообразяНа геловете, които разгледах в Ремедиум, пише на всички да се пие по две лъжици, всички са идентично количество и подобна горе-долу цена. Виждам, че има някакви много по-малки грамажи, от които май трябва да се пие по много - примерно по 8 супени лъжици, и в същия момент са много по-скъпи
21 Апр 2015, 11:09
kauda написа:
Не знам с каква сол се солят йогитено английската сол, както написах ако се прекали с водата може да те вкара в тоалетната за ден, тъй че нормално това да доведе до дехидратация. В този случай водата е не повече от 100мл. и през останалото време се пие много вода или чай, отделно плодовете, които за предпочитане трябва да са на сок, но не е задължително.
Filipa написа:Тази английска сол е голяма беля! По-добре нещо по-леко. Зелен чай или течно алое. Да ви е мирна главата