Snejna написа:donni написа:renetka написа:Bass, изчистването на организма от токсини не би трябвало да е само женска практика
Напълно съгласна съм и после защо мъжете умирали по-млади, ами никак не се грижат за здравето си, особено по-възрастните, но виждам промени и в съзнанието на мъжете, което ме радва, та наред с големите мускули е добре да имате и здрав организъм, а не само да давате такъв вид с напомпани ръце![]()
А, сещат се, много малко са мъжете, които се замислят за детоксикация или за здравословен начин на живот, по-скоро са единици, има една част която е чувала че съществува такова нещо и една част, която изобщо не мисли че това е истина.Аз лично не мога да убедя мъжа си дори за седмица на лека и свежа храна...
Дами, прави сте. Само че при мъжете всички тия очистителни процеси, диети и какво ли още не, се възприемат по по-различен начин. При мен, например, си е нещо като начин на живот. Ям си нормално, не преяждам, спортуавм, пия вода и не се напрягам излишно.

Добре де, дайте съвет. Как да се пречистя, без това да ми налага досадни диети и гладуване с месеци? Това с кленовия сироп съм го правил и не ме кефи. С алоето какъв е филмът?