Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

01 Апр 2015, 15:40

marsu написа:Някой не е ли пробвал да детоксицира на пълнолуние? ")

Ахаха, ти мислиш, че нещо ще се случи като един ден си само на вода??? :roll:
Аз съм доволна от алоето :)

01 Апр 2015, 15:45

annamaria написа:
marsu написа:Някой не е ли пробвал да детоксицира на пълнолуние? ")

Ахаха, ти мислиш, че нещо ще се случи като един ден си само на вода??? :roll:
Аз съм доволна от алоето :)

Що пък само 1 ден?

01 Апр 2015, 16:34

Не знам защо реши, че е само един ден. Аз правя детоксикация по пълнолуние от години и никога не съм карала един ден само на вода, но както и да е. ;) Друго е да си пием алоето и да си знаем нашето.

02 Апр 2015, 12:50

kauda написа:Не знам защо реши, че е само един ден. Аз правя детоксикация по пълнолуние от години и никога не съм карала един ден само на вода, но както и да е. ;) Друго е да си пием алоето и да си знаем нашето.

Е пълнолунието е 1 ден в месеца, т.е. гладуваш 1 ден :)
Не разбирам защо да не съм доволна от алоето? :roll:

02 Апр 2015, 13:43

annamaria написа:
kauda написа:Не знам защо реши, че е само един ден. Аз правя детоксикация по пълнолуние от години и никога не съм карала един ден само на вода, но както и да е. ;) Друго е да си пием алоето и да си знаем нашето.

Е пълнолунието е 1 ден в месеца, т.е. гладуваш 1 ден :)
Не разбирам защо да не съм доволна от алоето? :roll:

Аз пък не разбирам защо трябва да се изказваш без да знаеш? Детоксикацията по пълнолуние няма нищо общо с твоята представа как 1 ден не ядеш нищо! Аз не съм изказала мнение за алоето, след като не го прилагам. :)

02 Апр 2015, 14:54

kauda написа:Аз пък не разбирам защо трябва да се изказваш без да знаеш? Детоксикацията по пълнолуние няма нищо общо с твоята представа как 1 ден не ядеш нищо! Аз не съм изказала мнение за алоето, след като не го прилагам. :)

Ами, можеш да обясниш ;)
Друго е да си пием алоето и да си знаем нашето. - Това е твоя реплика и не звучеше много мило...

02 Апр 2015, 14:59

annamaria написа:
kauda написа:Аз пък не разбирам защо трябва да се изказваш без да знаеш? Детоксикацията по пълнолуние няма нищо общо с твоята представа как 1 ден не ядеш нищо! Аз не съм изказала мнение за алоето, след като не го прилагам. :)

Ами, можеш да обясниш ;)
Друго е да си пием алоето и да си знаем нашето. - Това е твоя реплика и не звучеше много мило...

Няма как да не се ядосаш, когато някой приеме твоята реплика "Аахаха"...
Иначе ако наистина си любопитна бих ги обяснила. :)

03 Апр 2015, 15:16

kauda, annamaria, почти сигурна съм, че говорите за две различни неща :idea: И тези неща не са сравними - алоето и спазването на лунния календар...

03 Апр 2015, 15:40

renetka написа:kauda, annamaria, почти сигурна съм, че говорите за две различни неща :idea: И тези неща не са сравними - алоето и спазването на лунния календар...

Имаш право, и двете нямат нищо общо, но трябва да има компромис и разбирателство. :)

Re: Цялостно прочистване или такова на отделните системи е по-добре да се прави?

06 Апр 2015, 16:54

Аз не бих почнала да гладувам, за да се пречиствам, абсурд просто :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45