Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

13 Яну 2015, 13:45

Mon_ton написа:Аз често си правя детоксикация, най-често пролетта и есента, карам по 4-5 дена само на плодове, свежи салати, сок :)

Как не се гърчите от глад се чудя :)

13 Яну 2015, 16:51

rabotnata pchela написа:
Mon_ton написа:Аз често си правя детоксикация, най-често пролетта и есента, карам по 4-5 дена само на плодове, свежи салати, сок :)

Как не се гърчите от глад се чудя :)

И аз се чудя как издържат хората, че има и такива, които карат по 2 седмици.

14 Яну 2015, 13:38

как разбираш, че си детоксицирал? Май колкото повече странични ефекти имаш, толкова повече се чистиш, според хората, които прилагат тази практика.

14 Яну 2015, 15:08

Rali_hr написа:как разбираш, че си детоксицирал? Май колкото повече странични ефекти имаш, толкова повече се чистиш, според хората, които прилагат тази практика.

Да, ако вземеш да припадаш от главоболие, казват - точно се чистиш от токсините. :lol:

Re: Прочистваща диета

05 Фев 2015, 12:38

lini_leni написа:Чувала съм и за прочистване със топъл зехтин и топъл лимонов сок, това се отнася по-скоро за пречистване на кръвта. Преди денят, който ще започне с това, обаче е нужно намаляване на храната, най-вече тази от животински произход, след което деня ти започва с чаша топъл зехтин, а след нея топъл лимонов сок, за обед и вечер - същото. Два дни се чувстваш като болен, но след като отмине разбираш разликата. :)

И колко време продължава това, че първите 2 дни се чувстваш зле, а после?!

20 Мар 2015, 18:19

Andrey написа:Да, ако вземеш да припадаш от главоболие, казват - точно се чистиш от токсините. :lol:

Ама пълни глупости са това, баба ти едно време само на детоксикации е била смешна история, като почнат с това модерно пречистване на тялото и ми идват в повече.

23 Мар 2015, 17:50

Само гладът помага за детоксикацията на тялото, друг начин няма, нито магданоз, нито рапя биха ви помогнали.

25 Мар 2015, 17:46

Напоследък много се заговори за тази детоксикация на организма. Особено с Алое Вера :roll: А и виждам, че има много видове на това нещо. Някой да го е правил?
А това за бабата, да, но и бабите ни не са приемали и толкова вредни неща все пак :)

25 Мар 2015, 17:50

Напоследък много се заговори за тази детоксикация на организма. Особено с Алое Вера :roll: А и виждам, че има много видове на това нещо. Някой да го е правил? Първо разбрах, че е срещу киселини, но май главното му е детокс?
А това за бабата, да, но и бабите ни не са приемали и толкова вредни неща все пак :)

26 Мар 2015, 10:46

Моята жена кара по 1 седмица само на плодове и чай и тъй се детоксицира ;) Това обаче е мания само на жените.. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 54