Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

30 Апр 2015, 15:20

annamaria написа:
rabotnata pchela написа:ае човек, аз не вярвам, че може "детоксикация" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки! :)

То тоталното детоксикиране/изчистване предполагам, че става с клизми, промивки и смяна на кръвта :roll: Казвам го съвсем сериозно, не искам някой да вземе да се обиди.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

30 Апр 2015, 16:23

S_Milenska написа:Нали казват, че ако накиснеш първо зеленчуците във вода то нитратите им ще се махнат, а сякаш за нещо с оцет бях чула, но за това трябва да проверя. :roll:

Ммм интересно, за оцет нищо не бях чувала, ще ми е интересно ако споделиш технологията!

Neven498 написа:Всички сме на една вълна явно :))) Само, че то след две седмици ще си стане лято май ;)
Аз ще го карам лека-полека, на плодов режим, салати и малко добавки, за да позасилят резултата.

Какви са тези добавки към салатите или са си хранителни добавки, които нямат нищо общо със салатите :roll: :lol: и какъв трябва да е резултатът при теб - по-скоро детоксикация или орязване на килцата? :roll:

04 Май 2015, 10:01

annamaria написа:То тоталното детоксикиране/изчистване предполагам, че става с клизми, промивки и смяна на кръвта :roll: Казвам го съвсем сериозно, не искам някой да вземе да се обиди.

Булка, леко! Алоето е по-добрата алтернатива, тая детоксикация много на сериозно я вземате! :D

04 Май 2015, 11:04

Bass написа:
annamaria написа:То тоталното детоксикиране/изчистване предполагам, че става с клизми, промивки и смяна на кръвта :roll: Казвам го съвсем сериозно, не искам някой да вземе да се обиди.

Булка, леко! Алоето е по-добрата алтернатива, тая детоксикация много на сериозно я вземате! :D

Хаха, леко съм ;) Алоето си го пия аз :)

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

04 Май 2015, 13:49

Мисля, че може това да се случи и само с краставица, не е необходимо кой знае какво :!:

04 Май 2015, 14:02

Monika_Spasova написа:
annamaria написа:Алоето просто го пия всеки ден без някакъв определен режим на хранене. Сега съм на второ шише и май може да си се пие постоянно.

Усетила ли си някакъв положителен ефект? Изчистване на кожата, подобряване на общото ти състояние, спадане на отоци по тялото? Нещо? :roll:

И аз това питам, видимо видяла ли си ефект?

04 Май 2015, 15:42

Дали е подходящо по време на бременността да се прави детоксикация? :?:

05 Май 2015, 09:49

Mon_ton написа:Дали е подходящо по време на бременността да се прави детоксикация? :?:

По-добре не рискувай. Алоето е прекрасно за изчистване на кожата и организма, но може да повлияе на нивата на захар в кръвта ти и да се окаже рисково за теб и бебето.

05 Май 2015, 09:55

Mon_ton написа:Дали е подходящо по време на бременността да се прави детоксикация? :?:

Сега видях тук, че Framar е дал обяснение защо не трябва да се правят такива неща поне с алое по време на бременност.

05 Май 2015, 10:33

Едно растение уж, а какви работи прави. Брей! Дами, зарибявате ме сериозно. Ако взема да си взема такова алое, май никога няма да кача мускулна маса. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 45