30 Апр 2015, 15:20
annamaria написа:rabotnata pchela написа:ае човек, аз не вярвам, че може "детоксикация" докато цял ден набиваш манджа за мускулна маса, да си помогнеш малко - как да е, но да се пречистиш трябват по-сериозни мерки!
То тоталното детоксикиране/изчистване предполагам, че става с клизми, промивки и смяна на кръвтаКазвам го съвсем сериозно, не искам някой да вземе да се обиди.
30 Апр 2015, 16:23
S_Milenska написа:Нали казват, че ако накиснеш първо зеленчуците във вода то нитратите им ще се махнат, а сякаш за нещо с оцет бях чула, но за това трябва да проверя.
Neven498 написа:Всички сме на една вълна явно)) Само, че то след две седмици ще си стане лято май
![]()
Аз ще го карам лека-полека, на плодов режим, салати и малко добавки, за да позасилят резултата.
04 Май 2015, 10:01
annamaria написа:То тоталното детоксикиране/изчистване предполагам, че става с клизми, промивки и смяна на кръвтаКазвам го съвсем сериозно, не искам някой да вземе да се обиди.
04 Май 2015, 11:04
Bass написа:annamaria написа:То тоталното детоксикиране/изчистване предполагам, че става с клизми, промивки и смяна на кръвтаКазвам го съвсем сериозно, не искам някой да вземе да се обиди.
Булка, леко! Алоето е по-добрата алтернатива, тая детоксикация много на сериозно я вземате!
04 Май 2015, 13:49
04 Май 2015, 14:02
Monika_Spasova написа:annamaria написа:Алоето просто го пия всеки ден без някакъв определен режим на хранене. Сега съм на второ шише и май може да си се пие постоянно.
Усетила ли си някакъв положителен ефект? Изчистване на кожата, подобряване на общото ти състояние, спадане на отоци по тялото? Нещо?
04 Май 2015, 15:42
05 Май 2015, 09:49
Mon_ton написа:Дали е подходящо по време на бременността да се прави детоксикация?
05 Май 2015, 09:55
Mon_ton написа:Дали е подходящо по време на бременността да се прави детоксикация?
05 Май 2015, 10:33