Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречиствне и отслабване?

12 Май 2015, 13:03

Neven498 написа:
annamaria написа:Аз пък пия алое - гел :) И май се отслабва от това алое. Аз не вярвах, защото не го пише на самите продукти, но факт :)

Забелязала ли си къде сваляш? Вода ли изхвърляш или си топи мазнинките?

Общо - кила паднаха, по дрехите виждам...де да знам :roll: Аз го почнах за регулиране и защото си е бая полезно. Явно отслабването е като бонус ;)

За вода съм пила преди liquid off и едно друго на капки (сега не мога да се сетя името точно, нещо от сорта на лимфомиозит :roll: ). За liquid off-а пише, че едва ли не спомага отслабването - е при мен нямаше накова нещо :)

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

12 Май 2015, 13:08

Gorica23 написа:Прочетох последните страници, че много сте писали... :)
Принципно знам за Алоето, че има много приложения и действа благоприятно на целия организъм.
Не разбрах колко време трябва да се взима, за да се стопи някой и друг кг?

Абе, да ти кажа то не пише, че се отслабва от алоето. Поне досега каквото съм пила не е изрично опоменато :roll: Явно като странично се случва...

Иначе, мисля че няма ограничение във времето. Аз съм на второ и след това ще има трето :mrgreen:

12 Май 2015, 13:39

annamaria написа:
Neven498 написа:
annamaria написа:Аз пък пия алое - гел :) И май се отслабва от това алое. Аз не вярвах, защото не го пише на самите продукти, но факт :)

Забелязала ли си къде сваляш? Вода ли изхвърляш или си топи мазнинките?

Общо - кила паднаха, по дрехите виждам...де да знам :roll: Аз го почнах за регулиране и защото си е бая полезно. Явно отслабването е като бонус ;)

За вода съм пила преди liquid off и едно друго на капки (сега не мога да се сетя името точно, нещо от сорта на лимфомиозит :roll: ). За liquid off-а пише, че едва ли не спомага отслабването - е при мен нямаше накова нещо :)

А това второто помогна ли ти и то ли е?

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

12 Май 2015, 13:57

Това на мен лично ми прилича на като за сериозни състояния със задържане на лимфа, а не за отслабване :o

Виж алоето и liquid off-a знам, че са си хранителни добавки...
И от моят джинджифил трябва да се отслабва уж :lol: И за него пише страхотни неща :)

13 Май 2015, 10:32

MGB написа:А това второто помогна ли ти и то ли е?

А точно това имах предвид!
Едно шишенце изпих есента и не забелязах грам ефект :roll:

13 Май 2015, 11:47

annamaria написа:
Gorica23 написа:Прочетох последните страници, че много сте писали... :)
Принципно знам за Алоето, че има много приложения и действа благоприятно на целия организъм.
Не разбрах колко време трябва да се взима, за да се стопи някой и друг кг?

Абе, да ти кажа то не пише, че се отслабва от алоето. Поне досега каквото съм пила не е изрично опоменато :roll: Явно като странично се случва...

Иначе, мисля че няма ограничение във времето. Аз съм на второ и след това ще има трето :mrgreen:

Друго какво пиеш, освен това алое? И ходиш ли на някакъв спорт, имаш ли хранителен режим?

13 Май 2015, 13:09

Bass написа:Друго какво пиеш, освен това алое? И ходиш ли на някакъв спорт, имаш ли хранителен режим?

Тренирах преди, сега не. Хранителен режим - не. Ям вечер само :mrgreen: Знам, че е вредно ;)

14 Май 2015, 10:08

annamaria написа:
Bass написа:Друго какво пиеш, освен това алое? И ходиш ли на някакъв спорт, имаш ли хранителен режим?

Тренирах преди, сега не. Хранителен режим - не. Ям вечер само :mrgreen: Знам, че е вредно ;)

Не точно. Има такъв тип хранителен режим, казва се Intermittent Fasting. Тогава ядеш две по-солидни порции на ден, като имаш интервал от 14 часа между последното хранене за отминалия ден и първото за предстоящия. Добави още едно хранене и ще си пушка :)

14 Май 2015, 10:18

Bass написа:
annamaria написа:

Не точно. Има такъв тип хранителен режим, казва се Intermittent Fasting. Тогава ядеш две по-солидни порции на ден, като имаш интервал от 14 часа между последното хранене за отминалия ден и първото за предстоящия. Добави още едно хранене и ще си пушка :)

:shock: :o :shock: Уааа! Това за първи път го чувам :) Значи съм на полу-режим :lol:
А при мен малко ще се отложи тестът с третия вид алое, защото ще ми завещаят почти пълна бутилка :lol:

14 Май 2015, 10:24

Ха, и аз съм явно на режим, вече да не ми се карат като ям от време на време - главно на обяд. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 45