Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

20 Май 2015, 08:18

Filipa написа:И с хапчета, и без хапчета, то не става за един ден. Скоро ще започна доста строг режим, за да елиминирам напълно млечните продукти. Алергии, алергии...

Имаш алергии към млечните храни ли? Аз много ги обичам, без месо мога да живея без да обърна внимание, но без сирене абсурд ;)

20 Май 2015, 10:05

Gorica23 написа:Алое Детокс пия, малко като желе изглежда, ще пробвам да го разреждам, малко трудно го преглъщам неразредено.

Да не е концентратът това? Кажи как го пиеш?
А пък аз май вчера запалих двама човека :lol:

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

20 Май 2015, 10:13

Alexandrina написа:Мисля, че ликуидът не може да се пие постоянно, едно шише и трябва почивка. Алоето може ли без прекъсване?

За концентратът не знам, може би не. Гелът и сокът май може.

20 Май 2015, 10:27

rabotnata pchela написа:
Filipa написа:И с хапчета, и без хапчета, то не става за един ден. Скоро ще започна доста строг режим, за да елиминирам напълно млечните продукти. Алергии, алергии...

Имаш алергии към млечните храни ли? Аз много ги обичам, без месо мога да живея без да обърна внимание, но без сирене абсурд ;)

Не ми се отразяват добре, детето пък има лактозна непоносимост и при него е почти невъзможно. Взимам соеви продукти, защото всички обичаме да хапваме сиренце. А пък и при мен годинките напредват, няма да ставам по-добре. ;)

Gorica23 написа:Алое Детокс пия, малко като желе изглежда, ще пробвам да го разреждам, малко трудно го преглъщам неразредено.

Такова съм взимала и останах доволна.

20 Май 2015, 10:42

Мога ли да си пия алое от растението у нас?

20 Май 2015, 11:04

Monika_Spasova написа:Мога ли да си пия алое от растението у нас?

Ако можеше да се приема така, предполагам, че щяха да предлагат листа от алое в търговската мрежа и аптеките. Не рискувай и ако толкова искаш да опиташ, започни със сок или гел.

20 Май 2015, 11:10

как е на вкус соевото сирене, за тофу става въпрос нали? Намерих в един био магазин, още не съм се решила да взема. :roll:

20 Май 2015, 13:04

fawla написа:как е на вкус соевото сирене, за тофу става въпрос нали? Намерих в един био магазин, още не съм се решила да взема. :roll:

Не е особено впечатляващо на вкус, но първо, че зависи от твоите вкусове, второ, че може да го приготвиш с разни неща и да придобие някакъв вкус...

20 Май 2015, 14:05

Аз доста харесвам тофуто има хубав вкус, а и може да се направи с подправки и става супер вкусно :)

20 Май 2015, 14:36

annamaria написа:

Да не е концентратът това? Кажи как го пиеш?
А пък аз май вчера запалих двама човека :lol:

Не знам дали е концентрат, Алое Формула Детокс се казва от 1 литър.
Пия го сутрин и вечер по 2 супени лъжици.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 45