Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Идеи за пролетна детоксикация за пречистване и отслабване?

25 Май 2015, 11:26

red_eyes написа:Да ви кажа, че моята прабаба си е правила някакъв лек за сърце от домашно алое или поне така ми е разказвала майка ми, което е интересно, явно си има своите лечебни свойства!

Разбира се, тук повечето вече сме го опитали. Сподели повече за отварата, ако разбереш. Интересно ми стана! ;)

25 Май 2015, 11:33

Neven498 написа:[
От баба на тротоара бих си купила връзка магданоз или домашни моркови, но алое - по-скоро не ;)

защо да не? Алоето си е алое :)

25 Май 2015, 11:41

Pipilota написа:
Neven498 написа:[
От баба на тротоара бих си купила връзка магданоз или домашни моркови, но алое - по-скоро не ;)

защо да не? Алоето си е алое :)

Може би защото е по-нестандартно растение, знам ли :)

25 Май 2015, 12:04

Имам алое у дома, взех го точно от една комшийка, не знам кое му е специфичното. :)

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

25 Май 2015, 13:03

annamaria написа:S_Milenska още не се е появила, а имах надежди, че е разказала. Тя май е с най-дълъг опит.

За отслабването може и да съм ги заблудила, но аз наистина откакто го пия свалих, а алоето е единствената май промяна в нещата, които консумирам :roll: Нищо де, няма да им навреди ;)

Според мене нещо се е притеснила, че с такава жажда за отговори пристъпихме всички към нея :lol: :lol: Надявам се скоро да изскочи за още инфо ;)

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

25 Май 2015, 13:55

Здравейте, аз пия винаги един и същи вид алое, започнах с този http://apteka.framar.bg/30035050/%D0%B0 ... mic-health и не съм го сменяла.
Свалих около 3кг. за цялата година без други диети. Пия по една лъжичка на ден, на мен ми е що горе приятен вкуса и ги пия така. Ако имате други въпроси ще ви отговоря. Не обичам да сменям продуктите, вярвам, че всеки един има определено действие, което следва, затова не ги смесвам.

25 Май 2015, 17:11

S_Milenska написа:Имам алое у дома, взех го точно от една комшийка, не знам кое му е специфичното. :)

ама ядеш ли го пиеш ли го?

Re: Цялостно прочистване или такова на отделните системи е по-добре да се прави?

26 Май 2015, 10:48

kauda написа:
miron написа:Бих се съгласил ако става с някакви добавки :)

Мисля, че е лоша възможност, по-добре да се търси лечебна цел, а не друга. :)

Е, да много ясно, че с лечебна цел, отколкото да си правя експерименти.

26 Май 2015, 12:04

S_Milenska написа:Имам алое у дома, взех го точно от една комшийка, не знам кое му е специфичното. :)

То ефекта е от пиенето на сока. ;)

26 Май 2015, 12:57

Сокът не може ли да се вземе и от самото растение?!? Или трябва да е купено от магазина? :o
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 45