Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да направим пълна детоксикация на тялото си?

20 Май 2015, 14:39

Mon_ton написа:Аз доста харесвам тофуто има хубав вкус, а и може да се направи с подправки и става супер вкусно :)

Някои го панират пробвала ли си? :roll:

20 Май 2015, 14:51

Kremiliya написа:
Mon_ton написа:Аз доста харесвам тофуто има хубав вкус, а и може да се направи с подправки и става супер вкусно :)

Някои го панират пробвала ли си? :roll:

Как се детоксицирате с панирано тофу? :)

Re: Цялостно прочистване или такова на отделните системи е по-добре да се прави?

20 Май 2015, 15:10

Бих се съгласил ако става с някакви добавки :)

Re: Цялостно прочистване или такова на отделните системи е по-добре да се прави?

20 Май 2015, 16:00

miron написа:Бих се съгласил ако става с някакви добавки :)

Мисля, че е лоша възможност, по-добре да се търси лечебна цел, а не друга. :)

20 Май 2015, 16:08

:lol: :lol: :lol: Оффтопик е било :D

А явно всички предпочитате да си хапвате, лошо няма, алое или не, за предпочитам да карам на плодове и зеленчуци, много по-вкусно, много по-полезно. А и не знам колко добре биха действали добавките, ако през това време продължаваме да тровим организма си.

20 Май 2015, 16:51

kauda написа::lol: :lol: :lol: Оффтопик е било :D

А явно всички предпочитате да си хапвате, лошо няма, алое или не, за предпочитам да карам на плодове и зеленчуци, много по-вкусно, много по-полезно. А и не знам колко добре биха действали добавките, ако през това време продължаваме да тровим организма си.

Аз съм по-склонна да ползвам твоя начин, отколкото друг вариант ;)

21 Май 2015, 09:59

fawla написа:как е на вкус соевото сирене, за тофу става въпрос нали? Намерих в един био магазин, още не съм се решила да взема. :roll:

Тофу, да. Има и в супермаркетите. Аз го прибавям към салати, слагам доста подправки. Понякога го запичам във фолио, отново с подправки. Или с орехи и мед. Става доста вкусно. Не е като краве сиренето, обаче.

21 Май 2015, 10:33

rabotnata pchela написа:
kauda написа::lol: :lol: :lol: Оффтопик е било :D

Аз съм по-склонна да ползвам твоя начин, отколкото друг вариант ;)

Големи сте ентусиасти, а не ви ли става лошо, ако хапвате само плодове? :roll:

21 Май 2015, 10:48

Filipa написа:
fawla написа:как е на вкус соевото сирене, за тофу става въпрос нали? Намерих в един био магазин, още не съм се решила да взема. :roll:

Тофу, да. Има и в супермаркетите. Аз го прибавям към салати, слагам доста подправки. Понякога го запичам във фолио, отново с подправки. Или с орехи и мед. Става доста вкусно. Не е като краве сиренето, обаче.

А не ви ли притеснява, че соята, от която е направено е ГМО? :roll:

21 Май 2015, 11:19

Алооо :) Тук да не е Кулинарният раздел или раздел Рецепти :lol: :lol: :lol:

Да попитам пиещите алое, имат ли информация, че наистина се свалят килца или е случайност и пише ли го на някое от алоетата? Понеже запалих няколко човека и да не стане така, че да съм ги заблудила :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45