Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

26 Яну 2015, 18:06

О, да и аз съм любопитен да разбера :)))

26 Яну 2015, 18:19

Мисля, че има значение храната разбира се! :)

27 Яну 2015, 11:09

Чувала съм, че млечниет продукти пречат на секса, за мен това са глупости, сексът няма нищо общо с храната :)

27 Яну 2015, 11:30

Мисля, че има значение храната, особено за продължителността на акта, да. Защото ако сме се наяли с пържени пържоли определено няма да има добър приток на кръв в партньора ни. :)

Кой гори повече калории по време на секс - мъжете или жените?

05 Мар 2015, 16:28

Всички сме чували, за най-популярната диета, секс, ябълки и чай, и като не помогне, да се махнат чая и ябълките... Да, ама не! :) :!:

in bed.jpg
in bed.jpg (26.33 KiB) Прегледано 755 пъти

Оказа се, че мъжете горят повече калории по време на секс, така че от диетата с чая, ябълките и секса, трябва да се махне креватното занимание за дамите! :mrgreen:
Шегата на страна, защо мислите се получава така, че мъжете горят повече калории по време на секс, дали е защото като цяло в повечето случаи те са по-активни, но все пак позата не е ли по-определяща? Пък може би причината е, че по принцип мъжете се потят повече... Знам ли! :roll:
Винаги съм мислила, че жените и мъжете изгарят доста по време на креватните занимание и сексът е добър заместител на фитнеса, но явно не било така, поне не и за дамите! :o
Вие как си обяснявате факта, че мъжете горят повече калории по време на секс, или пък е грешка? Кой гори повече калории по време на секс - мъжете или жените? :?: :?: :?:

Re: Кой гори повече калории по време на секс - мъжете или жените?

05 Мар 2015, 16:48

И какво сега, останахме си без най-хубавата диета - ябълки и секс! :( :lol: :lol: :lol:
Не знам защо мъжете горят повече калории, може би наистина защото те се бъхтят повече! :mrgreen:

05 Мар 2015, 17:45

Ако жената свърши цялата работа тя ще изгори повече калории, гори този, който е отгоре, логично!

05 Мар 2015, 18:13

Винаги съм го чувала това твърдение, че мъжете горят повече калории по време на секс от жените, ама те мъжете по принцип горят повече калории по време на всичко :)

27 Мар 2015, 17:02

Може и да има такава връзка, но аз не вярвам особено много в нея. :)

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

01 Апр 2015, 17:28

S_Milenska написа:хаха, аз пък съм чела, че сексът всъщност не е толкова диетичен хаха :) т.е. от него не се отслабва значително, особено пък жените още по-малко. :mrgreen:

По-скоро и аз споделям твоето мнение, не съм убедена, че може да свалиш кой знае колко с него, особено ако преди това сте си направили романтична вечеря с дюнери или пица :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 32