10 Авг 2015, 15:08
10 Авг 2015, 15:13
Krum написа:rabotnata pchela написа:Защо да не, има хора, които се мажат от глава до пети по време на секс, според мен е важното тук да не се използва мед.
С мед по-скоро чистенето доста ще ни накара да се замислим...![]()
Но аз си признавам, че мога да зяпна, ако видя приятелката ми да ме чака еротично намазана с една сметана или шоколад, ами няма да устоя!
10 Авг 2015, 15:36
10 Авг 2015, 16:08
silver933 написа:В една друга тема ставаше въпрос за кебапчета!Сега ми отговорете - прибирате се вие, жена ви се е наредила - на гърдите кюфтета с майонеза, около пъпа кебапчета като слънце наредени, а в пъпа - лъжица лютеница. А на мястото "цел", сложила малко сърмички!
![]()
![]()
Ше устоите ли?!
![]()
![]()
![]()
Е сега ще питате за мъжа, но и за него имам вариант - спокойно!
Понеже жените е модерно да не ядат и да са вегетарианки или да използват най-различни неща, предложението ми е много просто - на гърдите сложени резени домат и маслина оформени като зърно. На плочките на корема сложени малко сирена нарязани на плочки.В желанието си е фелацио, подредил няколко аспержита!
Огладнях направо!
12 Авг 2015, 15:27
12 Авг 2015, 16:42
12 Авг 2015, 16:47
12 Авг 2015, 16:57
kauda написа:Аз лично не бих изпитала никакво удоволствие от подобна гледка, по-скоро ще ми стане смешно и ще си помисля, че е майтап, а не че е истински опит да ме съблазни и да ми повдигне либидото. Виж ако има малко свещи, ако има нежна храна, хубави ароматни неща с радост ще си хапна и ще направя и останалото!
17 Авг 2015, 17:01
Anka написа:Слаба и задоволена!Звучи ми като мото на някоя от моделите на Митьо Пищова!
19 Авг 2015, 11:50
dinkog написа::lol:![]()
леле, огладнях само като четях, представам си ако видя моята така, а тази лютеница в пъпа ме кара само да си мисля за времето, когато по гости имаше все кюфтета, руло стефани, картофена салата, ориз и по лъжица лютеница!