Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

10 Авг 2015, 15:08

Чудесна диета си избрала! :) Мога само да ти завиждам за чудесния избор, хаха :)

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

10 Авг 2015, 15:13

Krum написа:
rabotnata pchela написа:Защо да не, има хора, които се мажат от глава до пети по време на секс, според мен е важното тук да не се използва мед. :lol:

С мед по-скоро чистенето доста ще ни накара да се замислим... :roll:
Но аз си признавам, че мога да зяпна, ако видя приятелката ми да ме чака еротично намазана с една сметана или шоколад, ами няма да устоя! :oops:

По-напред ще я ядеш или целуваш... :roll: :mrgreen:

10 Авг 2015, 15:36

В една друга тема ставаше въпрос за кебапчета! :) Сега ми отговорете - прибирате се вие, жена ви се е наредила - на гърдите кюфтета с майонеза, около пъпа кебапчета като слънце наредени, а в пъпа - лъжица лютеница. А на мястото "цел", сложила малко сърмички! :lol: :lol: :lol: Ше устоите ли?! :lol: :lol: :lol:

Е сега ще питате за мъжа, но и за него имам вариант - спокойно! :)
Понеже жените е модерно да не ядат и да са вегетарианки или да използват най-различни неща, предложението ми е много просто - на гърдите сложени резени домат и маслина оформени като зърно. На плочките на корема сложени малко сирена нарязани на плочки. :D В желанието си е фелацио, подредил няколко аспержита!
Огладнях направо!

10 Авг 2015, 16:08

silver933 написа:В една друга тема ставаше въпрос за кебапчета! :) Сега ми отговорете - прибирате се вие, жена ви се е наредила - на гърдите кюфтета с майонеза, около пъпа кебапчета като слънце наредени, а в пъпа - лъжица лютеница. А на мястото "цел", сложила малко сърмички! :lol: :lol: :lol: Ше устоите ли?! :lol: :lol: :lol:

Е сега ще питате за мъжа, но и за него имам вариант - спокойно! :)
Понеже жените е модерно да не ядат и да са вегетарианки или да използват най-различни неща, предложението ми е много просто - на гърдите сложени резени домат и маслина оформени като зърно. На плочките на корема сложени малко сирена нарязани на плочки. :D В желанието си е фелацио, подредил няколко аспержита!
Огладнях направо!

Абе, мой, също ги обичам тези дето си ги изредил, ама баш от жената да ги ям... :D аз като искам нещо - вземам си го, когато и тя е ок, де, а когато съм гладен сядам и ям... :shock: :D

12 Авг 2015, 15:27

Silver933 разбирам иронията ти, но описанието е такова, че и Саманта от сексът и града ще осъзнае, защо покрита със суши не я огря да прави секс, просто е трябвало да смени менюто!

12 Авг 2015, 16:42

:lol: :lol: :lol: леле, огладнях само като четях, представам си ако видя моята така, а тази лютеница в пъпа ме кара само да си мисля за времето, когато по гости имаше все кюфтета, руло стефани, картофена салата, ориз и по лъжица лютеница! :lol:

12 Авг 2015, 16:47

Аз лично не бих изпитала никакво удоволствие от подобна гледка, по-скоро ще ми стане смешно и ще си помисля, че е майтап, а не че е истински опит да ме съблазни и да ми повдигне либидото. Виж ако има малко свещи, ако има нежна храна, хубави ароматни неща с радост ще си хапна и ще направя и останалото! :oops:

12 Авг 2015, 16:57

kauda написа:Аз лично не бих изпитала никакво удоволствие от подобна гледка, по-скоро ще ми стане смешно и ще си помисля, че е майтап, а не че е истински опит да ме съблазни и да ми повдигне либидото. Виж ако има малко свещи, ако има нежна храна, хубави ароматни неща с радост ще си хапна и ще направя и останалото! :oops:

ако двойката ви е хумористична може и да намерите нещо забавно в подобно положение, но наистина ще е странно омазани с лютеница и майонеза да правите секс! :lol:

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

17 Авг 2015, 17:01

Anka написа:Слаба и задоволена! :) Звучи ми като мото на някоя от моделите на Митьо Пищова!

Ако кажем, че предполагаемо са слаби, тъй като пред него всички изглеждат слаби, то не мисля, че са второто :mrgreen:

19 Авг 2015, 11:50

dinkog написа::lol: :lol: :lol: леле, огладнях само като четях, представам си ако видя моята така, а тази лютеница в пъпа ме кара само да си мисля за времето, когато по гости имаше все кюфтета, руло стефани, картофена салата, ориз и по лъжица лютеница! :lol:

Ех как ми липсват, да вземем да си направим едно форумско гости с такова меню, а? Добре де, само с това ще си останем, ама поне ще е като едно време :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 32