Правила на форума
Добави отговор

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

14 Сеп 2015, 12:06

Doktoricata написа:
Kaya написа:Да, но пък после язък за чаршафите ;) за това е по-добре да се маже на парче хаха! :lol: :lol:

Или постилаш найлон... :lol:

Не е много романтично! :) Четох преди години в някакъв форум една тема табу и сексът... :) как си пазели чаршафите! На мен ще ми е странно ако приготвям цял антураж за едното аху-ихи. :lol:

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

15 Сеп 2015, 10:42

nushi.kisyova написа:Да се върна малко по-сериозно в темата и да отбележа, че със сигурност правилното хранене играе голяма роля и в леглото, като това не се отнася само за мъжете!

така е, най-малкото, ако си преял, надали ще ти се прави секс по-скоро искаш да умреш./ :mrgreen:

15 Сеп 2015, 14:16

Andrey написа:
nushi.kisyova написа:Да се върна малко по-сериозно в темата и да отбележа, че със сигурност правилното хранене играе голяма роля и в леглото, като това не се отнася само за мъжете!

така е, най-малкото, ако си преял, надали ще ти се прави секс по-скоро искаш да умреш./ :mrgreen:

Дори и да не си преял като прекаляваш с мазното и джънковете няма как да не се отрази и на креватните занимания. :idea:

17 Сеп 2015, 09:27

Не знам , след като съм ял в KFC не съм забелязал да правя по-лош секс.. :roll: :mrgreen: Досега не съм получавал оплаквания от дамите, а те не са малко.. :mrgreen:

19 Сеп 2015, 10:18

А какво мислите за сцената в Секса и града, където Саманта се беше покрила цялата със суши.. :) Извода там беше, че дори и да не прилича на шведска маса, съседката правеше секс за разлика от нея. :mrgreen:

22 Сеп 2015, 16:35

Kaya написа:
Doktoricata написа:
Kaya написа:Да, но пък после язък за чаршафите ;) за това е по-добре да се маже на парче хаха! :lol: :lol:

Или постилаш найлон... :lol:

Не е много романтично! :) Четох преди години в някакъв форум една тема табу и сексът... :) как си пазели чаршафите! На мен ще ми е странно ако приготвям цял антураж за едното аху-ихи. :lol:

Щом е толкова голям зорът да си пазят чаршафите, то тогава да правят секс на масата :idea: :idea: :mrgreen: :oops:

23 Сеп 2015, 17:06

А, после пък там как ще седнат да ядат! :mrgreen:

24 Сеп 2015, 11:03

Хахаха, масата е добра идея, но май по-добре да изцапат чаршафите отколкото да счупят чиниите... :)

24 Сеп 2015, 11:10

Doktoricata написа:Хахаха, масата е добра идея, но май по-добре да изцапат чаршафите отколкото да счупят чиниите... :)

Е, чинии може и да няма, на масата е много удобно, пък и така е близо хладилника и ескпериментите могат да започнат. :mrgreen:

24 Сеп 2015, 13:53

Alex_mor написа:
Doktoricata написа:Хахаха, масата е добра идея, но май по-добре да изцапат чаршафите отколкото да счупят чиниите... :)

Е, чинии може и да няма, на масата е много удобно, пък и така е близо хладилника и ескпериментите могат да започнат. :mrgreen:

Добре го развихте, За съм ;) стига да може да се заключва или просто децата да са при роднини? :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 32