Rali_hr написа:Момичетаа, гладна съм, секс ми се прави и ми е студеноо, отговарям ли на всички изисквания? И за протокола, моят пак е в командировка!![]()
![]()
Хм!

Rali_hr написа:Момичетаа, гладна съм, секс ми се прави и ми е студеноо, отговарям ли на всички изисквания? И за протокола, моят пак е в командировка!![]()
![]()
![]()
Pacienti написа:Rali_hr написа:Момичетаа, гладна съм, секс ми се прави и ми е студеноо, отговарям ли на всички изисквания? И за протокола, моят пак е в командировка!![]()
![]()
Хахаха, 100% ги покриваш, но с тази командировка, освен да си намажеш филия с лютеница и да пуснеш печката, друго не ти остава.
Mamacita написа:Pacienti написа:Rali_hr написа:Момичетаа, гладна съм, секс ми се прави и ми е студеноо, отговарям ли на всички изисквания? И за протокола, моят пак е в командировка!![]()
![]()
Хахаха, 100% ги покриваш, но с тази командировка, освен да си намажеш филия с лютеница и да пуснеш печката, друго не ти остава.
Е, момичета няма да се излагаме, все пак всеки човек, независимо дали мъж или жена, който се грижи за себе си и уважава тази грижа, не трябва да се занемарява, мастурбацията е едно от Великите открития, заложени ни изначално!![]()
Andrey написа:Не знам , след като съм ял в KFC не съм забелязал да правя по-лош секс..![]()
Досега не съм получавал оплаквания от дамите, а те не са малко..
miron написа:Andrey написа:Не знам , след като съм ял в KFC не съм забелязал да правя по-лош секс..![]()
Досега не съм получавал оплаквания от дамите, а те не са малко..
Aко всеки ден ядеш KFC и не знаеш що е плод, скоро ще получиш и забележки и дамите ще станат много по-малко...тъй капка по капка..
Anka написа:Аз си мисля, че топенето на килограми, когато започваме нова връзка е заради еуфорията и всички чувства, които ни карат да забравим за глада, след това идва времето, в кеото почваме да ядем като запоследно с половинката си ида правим по-малко секс.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта