Секс - храна - отслабване - събират ли се в едно легло?

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

Мнениеот Kremiliya » 01 Окт 2015, 11:09

Rali_hr написа:Момичетаа, гладна съм, секс ми се прави и ми е студеноо, отговарям ли на всички изисквания? И за протокола, моят пак е в командировка! :evil: :evil: :evil:

Хм! :) не е ли време твоят мъж да смени работата, че все в такива сложни позиции те оставя! :mrgreen:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Pacienti » 01 Окт 2015, 11:57

Rali_hr написа:Момичетаа, гладна съм, секс ми се прави и ми е студеноо, отговарям ли на всички изисквания? И за протокола, моят пак е в командировка! :evil: :evil: :evil:

Хахаха, 100% ги покриваш, но с тази командировка, освен да си намажеш филия с лютеница и да пуснеш печката, друго не ти остава. :)
Pacienti

Мнениеот Mamacita » 01 Окт 2015, 12:07

Pacienti написа:

Хахаха, 100% ги покриваш, но с тази командировка, освен да си намажеш филия с лютеница и да пуснеш печката, друго не ти остава. :)

Е, момичета няма да се излагаме, все пак всеки човек, независимо дали мъж или жена, който се грижи за себе си и уважава тази грижа, не трябва да се занемарява, мастурбацията е едно от Великите открития, заложени ни изначално! :idea: :D
Mamacita

Мнениеот Ваня Стойчева » 01 Окт 2015, 12:26

Mamacita написа:
Pacienti написа:

Е, момичета няма да се излагаме, все пак всеки човек, независимо дали мъж или жена, който се грижи за себе си и уважава тази грижа, не трябва да се занемарява, мастурбацията е едно от Великите открития, заложени ни изначално! :idea: :D

Не, как бе, хич не е хубаво това, кеото предлагаш, mamacita :)
Аватар
Ваня Стойчева

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

Мнениеот miron » 01 Окт 2015, 13:11

Andrey написа:Не знам , след като съм ял в KFC не съм забелязал да правя по-лош секс.. :roll: :mrgreen: Досега не съм получавал оплаквания от дамите, а те не са малко.. :mrgreen:

Aко всеки ден ядеш KFC и не знаеш що е плод, скоро ще получиш и забележки и дамите ще станат много по-малко... :) тъй капка по капка..
miron

Мнениеот Mamacita » 01 Окт 2015, 16:08

miron написа:
Andrey написа:Не знам , след като съм ял в KFC не съм забелязал да правя по-лош секс.. :roll: :mrgreen: Досега не съм получавал оплаквания от дамите, а те не са малко.. :mrgreen:

Aко всеки ден ядеш KFC и не знаеш що е плод, скоро ще получиш и забележки и дамите ще станат много по-малко... :) тъй капка по капка..

Ако е на 20 год. въпросният младеж, то близките 5 може и да няма проблеми, но на 50 едва ли ще му се получават нещата, така че е добре да се внимава!
Mamacita

Мнениеот exotic » 01 Окт 2015, 16:43

Хахаха какво се правите всички на света вода ненапита, всички го правят, всички мастурбират, какво толкова срамно има в това, плюс, че тук - във форума, все едно сме си вкъщи, поне аз така го усещам, говорим си право, куме, в очи :idea:
exotic

Мнениеот Andrey » 05 Окт 2015, 14:17

Аз че съм на 20 (++), на толкова съм, но не мисля, че дава пряко отражение. Като цяло гелдам да ям здравословно, но не съм намерил разлика какво съм ял и какви постижения съм имал в леглото, това казвам. :)
Аватар
Andrey

Мнениеот Elica » 05 Окт 2015, 14:51

Като с всяко нещо трябва и с храната в този аспект да се внимава. :) Все пак от храненето зависи цялостното ни здравословно състояние и ако Андрейчо днес не ти еп овлияло кфц-то то утре може да ти пречи да вдигнеш самолета ;)
Аватар
Elica

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

Мнениеот S_Milenska » 07 Окт 2015, 13:46

Anka написа:Аз си мисля, че топенето на килограми, когато започваме нова връзка е заради еуфорията и всички чувства, които ни карат да забравим за глада, след това идва времето, в кеото почваме да ядем като запоследно с половинката си ида правим по-малко секс. :lol:

Tака е, вече когато свикнем, че сме с този човек и настъпи голямото ядене и глезене става друго :)
Аватар
S_Milenska

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски