Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

02 Апр 2015, 08:53

franky написа:
S_Milenska написа:хаха, аз пък съм чела, че сексът всъщност не е толкова диетичен хаха :) т.е. от него не се отслабва значително, особено пък жените още по-малко. :mrgreen:

По-скоро и аз споделям твоето мнение, не съм убедена, че може да свалиш кой знае колко с него, особено ако преди това сте си направили романтична вечеря с дюнери или пица :lol: :lol:

И с много майонеза, нали :) хахахха :lol: :lol: :lol: И все пак сексът е много добра тренировка, която не бива да се пропуска! :)

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

03 Апр 2015, 15:36

Тестостеронът се смята за горивото за мъжкото сексуално желание и представяне. Липсата на либидо и проблемите с ерекцията, могат да са проблеми появяващи се в резултат на ниските нива на тестостерон в мъжкото тяло.
Основните храни повишаващи нивата на тестостерон са богати на цинк.
Стридите са една от най-полезните храни за нивото на тестостерона. Дълго време
те са сочени за добър афродизиак. Скорошни проучвания сочат, че причината за това може да се крие точно във високото им съдържание на цинк.

03 Апр 2015, 15:46

jamest написа:Тестостеронът се смята за горивото за мъжкото сексуално желание и представяне. Липсата на либидо и проблемите с ерекцията, могат да са проблеми появяващи се в резултат на ниските нива на тестостерон в мъжкото тяло.
Основните храни повишаващи нивата на тестостерон са богати на цинк.
Стридите са една от най-полезните храни за нивото на тестостерона. Дълго време
те са сочени за добър афродизиак. Скорошни проучвания сочат, че причината за това може да се крие точно във високото им съдържание на цинк.

което означава, че е добре да си хапваме повече цинкови храни! ) А добавки с цинк дали няма да свършат работа?

04 Апр 2015, 09:51

Червеното месо (пържоли), пилешките гърди, крила и бутчета, гъше месо, пуешко и патешко. При дивите птици също има богат избор – пъдпъдък и фазан.
Съществуват и храни полезни за тестостерона, които не са месни. Фасул, ядки и някои зърнени храни.
Не на последно място се нареждат млечните продукти: прясно мляко, кисело мляко, сирене, извара, всички те са полезни за тестостерона.

04 Апр 2015, 10:17

jamest написа:Червеното месо (пържоли), пилешките гърди, крила и бутчета, гъше месо, пуешко и патешко. При дивите птици също има богат избор – пъдпъдък и фазан.
Съществуват и храни полезни за тестостерона, които не са месни. Фасул, ядки и някои зърнени храни.
Не на последно място се нареждат млечните продукти: прясно мляко, кисело мляко, сирене, извара, всички те са полезни за тестостерона.

Това ме навежда на мисълта, че една жена ако яде много млечни продукти сигурно произвежда големи количества тестостерон? :Р :roll:

Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

14 Апр 2015, 15:23

Скоро имаме годишнина с моя мъж и исках да му спретна някоя много различна и разкрепостена изненада, подобна на тази: :oops: :mrgreen:

chernika.jpg
chernika.jpg (16.49 KiB) Прегледано 4094 пъти

Работата е там, че никога не съм пробвала да включвам храната в секса и като цяло не си ги представям много добре в едно легло, но съм сигурна, че тук все ще се намери някой, който да е пробвал и да сподели опит. :!: Какво е най-подходящо да вкараме в леглото, дали наистина създава комфорт или напротив? :roll: Мъжът ми винаги ми е намеквал разни неща, свързани с храната в леглото, затова реших, че е крайно време да му доставя това удоволствие! :) Давайте идеи, как да събера храната и секса в едно легло - пробвали ли сте, как се чувствахте, беше ли ви неловко, изненада ли се половинката?
Ще ми се да избягам от романтичната рутина на сметаната, а очаквам от вас наистина много добри предложения за романтична, питателна секс нощ. :mrgreen: :lol:

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

14 Апр 2015, 15:42

Храната наистина може да се включи много добре в любовната игра. Не знам друго, освен сметана какво може да ползвате - шоколад, ягоди, шампанско, за ледът казва, че възбуждал, но нямам идея. :)) Използвай всичко, което може да роди въображението ти и внимавай с чаршафите, а той няма как да не остане очарован. :)

14 Апр 2015, 16:46

Тук не мисля, че има как да сбъркаш, всичко, на което не му е мястото в леглото, би го възбудило според мен :idea: Сега се сещам, че сладоледът ще свърши перфектна работа, хем е студен и ще е възбуждащо за теб, а гледката как се топи върху тялото ти, ще е неустоима за него! :idea: Ааа ледът определено си има предимствата, но мисля, че нещо алкохолно също би могло да даде добри резултати! :)

14 Апр 2015, 16:48

Малко си те представям как се поливаш там с разни неща и после се чудиш как да се измиеш. Внимавай само да не преминеш в някакво странно състояние, при което ще си по-скоро странна, отколкото възбуждаща. Избери любими неща и според мен няма как да не са сладки, освен ако не искаш да имитираш Саманта от Секса и града. :mrgreen:

14 Апр 2015, 17:07

Брееейй... гледай ти. Мъжът ти няма да остане разочарован, ако го посрещнеш като тази на снимката, но вместо такива боровинки ползвай нещо по-народно :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32