Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

22 Окт 2015, 16:33

Lisandra написа:От секс не се дебелее, това е сигурно, така че да го практикуваме като помощна терапия. :)

A не знам дали е така. От както заживях на времето с мъжа ми и почнахме да правим секс дето сварим и да се глезим с какво ли не, бая килца качих на гъзъ :lol: :lol: :lol:

Re: Дали можем да съчетаем полезното с приятното – секс и топенето на килограми?

22 Окт 2015, 17:42

Pipilota написа:
Lisandra написа:От секс не се дебелее, това е сигурно, така че да го практикуваме като помощна терапия. :)

A не знам дали е така. От както заживях на времето с мъжа ми и почнахме да правим секс дето сварим и да се глезим с какво ли не, бая килца качих на гъзъ :lol: :lol: :lol:

А, май наблягате повече на глезенето... :lol:

23 Окт 2015, 11:26

Pacienti написа:
Pipilota написа:

А, май наблягате повече на глезенето... :lol:

Ааа то в един момент от палави истории се стига до нещо точно определено, с което е невъзможно да не качиш килца :lol: :lol:

23 Окт 2015, 12:31

ама вижте сега момичета,след секс шоколад не се яде. затова някои качват.сексът си е достатъчна глезотия,познавам мадами,които изглеждат срахотно именно защото правят секс без обаче след това да се разглезват със сладки неща. иначе по историята за вибратора има нещо вярно.липсата на секс определено води до ''истерия''. :x

23 Окт 2015, 14:56

annamaria написа:ама вижте сега момичета,след секс шоколад не се яде. затова някои качват.сексът си е достатъчна глезотия,познавам мадами,които изглеждат срахотно именно защото правят секс без обаче след това да се разглезват със сладки неща. иначе по историята за вибратора има нещо вярно.липсата на секс определено води до ''истерия''. :x

Хахаха, ама те май рядко са тези, които правят любов и после си хапват шоколадчета след това в леглото, ама никой не е свалил драстично само от това, ако не става от леглото по цели уикенди, може би, но в нормалното ежедневие си е трудно!

23 Окт 2015, 14:59

annamaria написа:ама вижте сега момичета,след секс шоколад не се яде. затова някои качват.сексът си е достатъчна глезотия,познавам мадами,които изглеждат срахотно именно защото правят секс без обаче след това да се разглезват със сладки неща. иначе по историята за вибратора има нещо вярно.липсата на секс определено води до ''истерия''. :x

Аз затова правя секс, докато ям, иначе го намирам за много отегчително. ;)

25 Окт 2015, 18:46

rabotnata pchela написа:

Аз затова правя секс, докато ям, иначе го намирам за много отегчително. ;)

Вие вече сте за психиатър, който има от вас дете, с удоволствие бих го осиновила!

26 Окт 2015, 16:03

rabotnata pchela написа:Аз затова правя секс, докато ям, иначе го намирам за много отегчително. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Смятам, че теб хич не те слуша главата хаха :) Просто щях да падна! Сега ми се прииска да си намажа една филия с лютеница и да се обадя на мъжа да си говорим мръсотии по телефона. :lol: :lol: :lol:

26 Окт 2015, 17:47

Rali_hr написа:
rabotnata pchela написа:Аз затова правя секс, докато ям, иначе го намирам за много отегчително. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Смятам, че теб хич не те слуша главата хаха :) Просто щях да падна! Сега ми се прииска да си намажа една филия с лютеница и да се обадя на мъжа да си говорим мръсотии по телефона. :lol: :lol: :lol:

Хммм... да живее лютеницата :lol: а всъщност колко от вас си падат по мръсотиите, говорите ли си, по телефона, в леглото? :roll:

27 Окт 2015, 11:48

О, аз много обичам да чувам някакви неприлични неща по време на секс. :oops: :oops: Иначе не си позволяваме да си говорим така. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 32