02 Ное 2015, 16:35
annamaria написа:досега не бях чувала за това докато ядеш да правиш и секс...![]()
ама явно някои и това го умеят...
02 Ное 2015, 16:55
Monika_Spasova написа:Elica написа:Като с всяко нещо трябва и с храната в този аспект да се внимава.Все пак от храненето зависи цялостното ни здравословно състояние и ако Андрейчо днес не ти еп овлияло кфц-то то утре може да ти пречи да вдигнеш самолета
Факт е това! Хубаво е с качествена храна да си помагаме да запазим забавната част от живота ни.
03 Ное 2015, 11:22
rabotnata pchela написа:annamaria написа:досега не бях чувала за това докато ядеш да правиш и секс...![]()
Офда се зачуди човек, от бъзик не разбират, както беше казал друг потребител на форума, тука никой не приема нищо не шега.
03 Ное 2015, 12:25
03 Ное 2015, 14:06
Kaya написа:О, много често се съчетават, то не е мазане със сметана и търкане с ягоди, така че не е задължително само да сваляме килограми, може да качваме повече по време на секс.
03 Ное 2015, 14:52
annamaria написа:rabotnata pchela написа:annamaria написа:досега не бях чувала за това докато ядеш да правиш и секс...![]()
Офда се зачуди човек, от бъзик не разбират, както беше казал друг потребител на форума, тука никой не приема нищо не шега.
стига де, нали сме затова да се шегуваме тука.ама малко ми е странно,все едно едно да отида на козметична процедура намазана с фондьотен...хаха, та в тоя ред на мисли ми се струваше странно малко.
03 Ное 2015, 15:27
exotic написа:Хахаха какво се правите всички на света вода ненапита, всички го правят, всички мастурбират, какво толкова срамно има в това, плюс, че тук - във форума, все едно сме си вкъщи, поне аз така го усещам, говорим си право, куме, в очи
03 Ное 2015, 15:33
03 Ное 2015, 15:43
Kremiliya написа:exotic написа:Хахаха какво се правите всички на света вода ненапита, всички го правят, всички мастурбират, какво толкова срамно има в това, плюс, че тук - във форума, все едно сме си вкъщи, поне аз така го усещам, говорим си право, куме, в очи
Аз да си призная не маструбирам, не ми доставя удоволствие, предпочитам да го правя с някой, отколкото сама да се забавлявам.
03 Ное 2015, 15:53
Pacienti написа:
A, rabotnata pchela, има опит със секса и храната, получило и се беше!Да не остана по - назад и аз имам опит и е доста възбуждащо!