silver933 написа:Нищо не казвате обаче, мазахте ли се с лютеница оная вечер?Ние с жената се включихме скучно с нутела.
Да ви кажа миенето беше изключително интересно, а чаршафът .. за него не ми се говори.
Pacienti написа:silver933 написа:Нищо не казвате обаче, мазахте ли се с лютеница оная вечер?Ние с жената се включихме скучно с нутела.
Да ви кажа миенето беше изключително интересно, а чаршафът .. за него не ми се говори.
Браво, не се притеснявай за чаршафа... :)
rabotnata pchela написа:Pacienti написа:
A, rabotnata pchela, има опит със секса и храната, получило и се беше! :) Да не остана по - назад и аз имам опит и е доста възбуждащо!
Нали! Аз обичам да се забавлявам.Така че .. с баница или без до леглото или под него, то купонът ние в кърпа вързан с любимия. А за свалянето на килограми си има и друго по-ползотворно време с по-добър резултат.
annamaria написа:rabotnata pchela написа:Нали! Аз обичам да се забавлявам.Така че .. с баница или без до леглото или под него, то купонът ние в кърпа вързан с любимия. А за свалянето на килограми си има и друго по-ползотворно време с по-добър резултат.
вие двечките май ще си падате по тази методика. аз обаче продължавама да твърдя,че за тази работа се искат само целувки,за да стопим килца иначе няма как да стане.
rabotnata pchela написа:А, моля ти се, казвт, че и целувките топят по малко килограми.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта