Секс - храна - отслабване - събират ли се в едно легло?

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

Мнениеот Локумът » 15 Дек 2015, 12:50

magda написа:
Rali_hr написа:На мен пък ми харесва, разбира се лошо няма да се възбуждаш от аромата на самия човек, с който си, приятно е и аз много обичам тази миризма, но лошо няма изобщо да се включат разни интересни неща в цялото забавление, а и това е разнообразяване, не е всеки път. :roll:

Да, ама пак е много относително, представяш ли си, ако не мирише достатъчно добре въпросният твой човек :lol:

Като не мирише добре, ще го намажеш с малко бульон и ще ти е наред всичко.
Аватар
Локумът

Мнениеот kauda » 15 Дек 2015, 14:50

Локуме, отново се възхищавам на твоето решение, което предлагаш. :mrgreen:
Аватар
kauda

Мнениеот borkova » 15 Дек 2015, 16:04

Е, той е гениален относно тези предложения, но реално се сещате що за гнус иде реч, нали? :lol:
borkova

Мнениеот Monika_Spasova » 15 Дек 2015, 17:06

borkova написа:Е, той е гениален относно тези предложения, но реално се сещате що за гнус иде реч, нали? :lol:

Е, всичко е ясно, че е шега, нали знаеш. ;) Но ако трябва да се мажем, то не си представям в леглото да има сръбска наденица. :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Mon_ton » 16 Дек 2015, 12:37

Monika_Spasova написа:
borkova написа:Е, той е гениален относно тези предложения, но реално се сещате що за гнус иде реч, нали? :lol:

Е, всичко е ясно, че е шега, нали знаеш. ;) Но ако трябва да се мажем, то не си представям в леглото да има сръбска наденица. :)

Може, защо да не, сигурна съм, че има и такива, с тези филми то е ясно, че всички тотално са изчаткали.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот nadqta » 28 Дек 2015, 17:43

Вие не просто убивате всякаква романтика, вие я смазвате до под нулата :eek: :shock: :shock: Със сигурност не ви е лесно, разбирам... но въпреки това, нека малко да успокоим страстите и да не съдим според нашите (не)разбирания :lol:
nadqta

Мнениеот Krum » 20 Яну 2016, 15:38

Monika_Spasova написа:

АБсолютно възможно е абсолютно всичко, но съм съгласен, че малко прекалихме. Мисля да се ограничим до традиционните за нашия регион неща - млечен крем и сметана. :)
Аватар
Krum

Мнениеот roksana » 03 Фев 2016, 14:46

Маниачка съм на тема чистота и постоянно ще мисля дали ще се отпере, колко сме изцапали и отиде еротиката :grin:
roksana

Мнениеот Monika_Spasova » 06 Мар 2016, 11:46

roksana написа:Маниачка съм на тема чистота и постоянно ще мисля дали ще се отпере, колко сме изцапали и отиде еротиката :grin:

Ужас! Това е най-гадното партньора в леглото ти да си мисли за нещо съвсем различно, гаднУст! :front:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот pavleta » 07 Мар 2016, 10:42

Моят мъж редовно си яде в леглото, че и без мен :grin: . Хич не го смятам за романтично, толкова съм свикнала с тази гледка, че не може да ми възбуди вниманието към секс :mrgreen:
pavleta

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски