Секс - храна - отслабване - събират ли се в едно легло?

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

Мнениеот Pacienti » 06 Юни 2016, 15:51

Lollipop написа:
Pacienti написа:
fawla написа:
охо, страхотно, какво си планирала за годишнината? :)

Още го планирам, върти ми се в главата да отидем на СПА, а после у дома с деликатеси да продължим... :oops:

Вие деца имате ли? :) Защото малко сложно ако не ги изпратите при бабите. :lol:

Това е проблема, мисля да помоля свекървата да ги гледа, а ние с преспиване да го направим, но не знам как да и го предложа. :oops:
Pacienti

Мнениеот mamina » 06 Юни 2016, 16:44

Всеки си знае отношенията със свекито, но една вечер предполагам, че не е проблем да гледа дечковците :smile: . Като знам как някои направо бабите и дядовците им гледат децата , а те са като волни птички! Идете и намерете време за себе си, всеки има такава нужда.
mamina

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Юни 2016, 14:27

Pacienti написа:
Lollipop написа:Вие деца имате ли? :) Защото малко сложно ако не ги изпратите при бабите. :lol:

Това е проблема, мисля да помоля свекървата да ги гледа, а ние с преспиване да го направим, но не знам как да и го предложа. :oops:

Оф, разбирам те, ако е като моите баби, направо купона ще стане семеен, с нашето дете сме като дупе и гащи, по купони сме заедно. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Doktoricata » 08 Юни 2016, 15:17

Lollipop написа:
Pacienti написа:
fawla написа:
охо, страхотно, какво си планирала за годишнината? :)

Още го планирам, върти ми се в главата да отидем на СПА, а после у дома с деликатеси да продължим... :oops:

Вие деца имате ли? :) Защото малко сложно ако не ги изпратите при бабите. :lol:

Pacienti написа:Това е проблема, мисля да помоля свекървата да ги гледа, а ние с преспиване да го направим, но не знам как да и го предложа. :oops:

С подкуп не става ли, ако ги гледа и нея може да я изпратите на СПА, доста валчери се предлагат! :)
Doktoricata

Мнениеот rabotnata pchela » 08 Юни 2016, 15:23

Еее,това е много кофти :( Ако се стигне до подкупване. :) По-скоро може отдалеч да почне "абе обмислям нещо, но не знам детето какво да правя.." :)
Аватар
rabotnata pchela

Re: Връзката секс – хранене, съществува ли?

Мнениеот red_eyes » 01 Мар 2017, 16:12

Убедена съм, че има такава връзка. Определени храни са си афродизиак, но мисля, че всяко вкусно ядене и добре приготвено може да превърне мъжа, а защо не и жената, в сексуален атлет.
Аватар
red_eyes

Мнениеот Kaya » 05 Мар 2017, 09:54

red_eyes написа:Убедена съм, че има такава връзка. Определени храни са си афродизиак, но мисля, че всяко вкусно ядене и добре приготвено може да превърне мъжа, а защо не и жената, в сексуален атлет.

И зависи как е поднесено, може и едни пържне яйца да направят чудеса, нали така! :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 06 Мар 2017, 15:44

Според мен храната може да е афродизиак, те и за магданоза говорят така, но колко трябва да изям? На мен няма да ми подейства, пък и аз винаги съм готов за секс, по-скоро алкохолът може да промени малко настроенията ми, а не храната.
Аватар
silver933

Re: Кой гори повече калории по време на секс - мъжете или жените?

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Апр 2017, 12:57

Според мен мъжете горят повече калории, работата им като цяло е повече по време на секс. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот miron » 26 Апр 2017, 15:34

За всяко нещо е важно храненето, а сексът си е основна част от живота ни. Нормално е храната да рефлектира. Има твърдения, че вегетарианците имат по-продължителен полов акт, разбирайте мъжа.
miron

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски