06 Юни 2016, 15:51
Lollipop написа:Pacienti написа:fawla написа:
охо, страхотно, какво си планирала за годишнината? :)
Още го планирам, върти ми се в главата да отидем на СПА, а после у дома с деликатеси да продължим...

Вие деца имате ли? :) Защото малко сложно ако не ги изпратите при бабите.

Това е проблема, мисля да помоля свекървата да ги гледа, а ние с преспиване да го направим, но не знам как да и го предложа.
06 Юни 2016, 16:44
Всеки си знае отношенията със свекито, но една вечер предполагам, че не е проблем да гледа дечковците

. Като знам как някои направо бабите и дядовците им гледат децата , а те са като волни птички! Идете и намерете време за себе си, всеки има такава нужда.
08 Юни 2016, 14:27
Pacienti написа:Lollipop написа:Вие деца имате ли? :) Защото малко сложно ако не ги изпратите при бабите.

Това е проблема, мисля да помоля свекървата да ги гледа, а ние с преспиване да го направим, но не знам как да и го предложа.

Оф, разбирам те, ако е като моите баби, направо купона ще стане семеен, с нашето дете сме като дупе и гащи, по купони сме заедно.
08 Юни 2016, 15:17
Lollipop написа:Pacienti написа:fawla написа:
охо, страхотно, какво си планирала за годишнината? :)
Още го планирам, върти ми се в главата да отидем на СПА, а после у дома с деликатеси да продължим...

Вие деца имате ли? :) Защото малко сложно ако не ги изпратите при бабите.

Pacienti написа:Това е проблема, мисля да помоля свекървата да ги гледа, а ние с преспиване да го направим, но не знам как да и го предложа.

С подкуп не става ли, ако ги гледа и нея може да я изпратите на СПА, доста валчери се предлагат! :)
08 Юни 2016, 15:23
Еее,това е много кофти :( Ако се стигне до подкупване. :) По-скоро може отдалеч да почне "абе обмислям нещо, но не знам детето какво да правя.." :)
01 Мар 2017, 16:12
Убедена съм, че има такава връзка. Определени храни са си афродизиак, но мисля, че всяко вкусно ядене и добре приготвено може да превърне мъжа, а защо не и жената, в сексуален атлет.
05 Мар 2017, 09:54
red_eyes написа:Убедена съм, че има такава връзка. Определени храни са си афродизиак, но мисля, че всяко вкусно ядене и добре приготвено може да превърне мъжа, а защо не и жената, в сексуален атлет.
И зависи как е поднесено, може и едни пържне яйца да направят чудеса, нали така!
06 Мар 2017, 15:44
Според мен храната може да е афродизиак, те и за магданоза говорят така, но колко трябва да изям? На мен няма да ми подейства, пък и аз винаги съм готов за секс, по-скоро алкохолът може да промени малко настроенията ми, а не храната.
26 Апр 2017, 12:57
Според мен мъжете горят повече калории, работата им като цяло е повече по време на секс.
26 Апр 2017, 15:34
За всяко нещо е важно храненето, а сексът си е основна част от живота ни. Нормално е храната да рефлектира. Има твърдения, че вегетарианците имат по-продължителен полов акт, разбирайте мъжа.